Kiderült, mit kereshetett Hugh Jackman Budapesten

2016.01.18. 15:57

Két napja tartja lázban a magyar lakosság ilyesmire fogékony részét, hogy vajon miért látogatott Budapestre Hugh Jackman. A X-Men-filmek Wolverine-je két fotót is posztolt hivatalos Instagramján fővárosunkból: az egyiken színészkollégájával, James McAvoy-jal közösen vigyorog egy szálloda előterében, a másikon a Gresham-palotában lévő Four Seasons Hotel ablakából gyönyörködik a látképben. Mivel Jackman pár évvel ezelőtt már forgatott egy Lipton jegestea-reklámot Budapesten, azt gondoltuk, most is emiatt jöhetett, de több jel arra utal, hogy másról lehet szó.

Hugh Jackman egy Montblanc-reklámbanForrás: Montblanc

Egyik kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket az ismerőse Facebook-posztjára, amelyben a magyar anyuka azzal büszkélkedett el múlt szerdán, hogy a kisfia aznap egy Montblanc-reklámfilmet forgatott Hugh Jackmannel, és a gyermeke még dumált is A nyomorultak főszerepéért Oscar-díjra jelölt sztárral. A fiú állítólag egy mérnököt alakított, a reklám története pedig az 1920-as évek Hamburgjában játszódik.

Erdélyi Zsófia nevű magyar modell Instagram-posztja is alátámasztani látszik olvasónk értesülését, ő egy sminkes asztalt fotózott le szintén múlt szerdán a Fóti Filmgyárban, és hashtagekkel azt meséli el, hogy egy Montblanc-reklámot forgat Hugh Jackmannel. 

Sminkasztal a Hugh Jackman-reklám forgatásánForrás: Erdélyi Zsófia Instagram

A 47 éves ausztrál színész 2014 januárjában lett a Montblanc nagykövete, és azóta népszerűsíti a méregdrága tollakat gyártó cég termékeit. Az alábbi reklámban az 1924 óta forgalomban lévő Meisterstück nevű töltőtoll megvásárlására próbálja ösztönözni Jackman a nézőket, ennek az írószerszámnak a fogyasztói ára 515 és 2940 dollár között mozog, tehát a legolcsóbbért 148 ezer forintot kell leszurkolni, a legdrágább pedig 850 ezret kóstál. 

Úgy tűnik azonban, korábbi cikkünkben hiába javasoltuk Hugh Jackman budapesti rajongóinak, hogy héderezzenek a Four Season Hotel előtt egy autogram vagy közös szelfi reményében, ugyanis a színészt tegnap egy New York-i utcán fotózták le, tehát minden valószínűség szerint már nem tartózkodik hazánkban. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK