Nézze meg elsőként Jennifer Lawrence romantikus sci-fijét!

Utazók
Vágólapra másolva!
Kíváncsi arra, hogy mi történik ha egy embert összezárnak Jennifer Lawrence-szel? Ha igen, játsszon velünk, és jegyet nyerhet az Utazók című romantikus sci-fi premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

Az éhezők viadala sztárja jelenleg Magyarországon forgat, de így is nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy valaki élőben összefuthasson vele. Van egy másik, sokkal biztosabb módja is annak, hogy az Oscar-díjas színésznő közelében érezhesse magát, üljön be az Utazók című romantikus sci-fire, melyben egy űrhajó utasát játssza Lawrence.

Jennifer Lawrence és Chris Pratt az Utazók című filmben Forrás: InterCom

A film két főszereplője egy távoli bolygóra tart, de utastársaiktól eltérően kilencven évvel hamarabb felébrednek a hibernációból. Arra nincs módjuk, hogy visszaaludjanak, így azzal a tudattal kell megbékélniük, hogy életük hátralévő részét egymás társaságában, egy óriási űrhajó fedélzetén kell leélniük.

Lawrence partnerét A galaxis őrzői Űrlordja, Chris Pratt formálja meg, vele forgatta le élete első szexjelenetét a színésznő. A két utas hiába kedveli meg egymást, nem élvezhetik gondtalanul az űrhajó luxusát. Egyre gyakoribb lesz, hogy meghibásodnak a berendezések: a mesterséges gravitáció például pont akkor mondja fel a szolgálatot, amikor a főhősnő a medencében úszik.

Az Utazók-at Morten Tyldum rendezte, akit a Kódjátszma című filmjéért Oscarra jelöltek. Az űrhajó pultos robotját Michael Sheen alakítja, további szerepekben Andy Garcia és Laurence Fishburne is fel fog tűni.

Michael Sheen és Chris Pratt az Utazók című filmben Forrás: InterCom

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

Red Sparrow a címe annak a filmnek, amit jelenleg Magyarországon forgat Jennifer Lawrence.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt január 11-én, szerdán 19 órára a Westend moziba:

Antalfy Krisztina, Bak Sándor, Bakorik Rebecca, Balogh Róbert, Balogh Sándor, Baráth Bernadette, Baráth Katalin, Barazsuly István, Bartha Balázs, Bata Viktória, Bicskei Károly, Bilek Péter, Blumenthal László, Cziráki Balázs, Csányi Klára, Császár Zoltán, Cseh Imre, Csepregi Bernadett, Csordas Beáta, Deák Katalin, Demény Anita, Dézsi István, Diósi Rita, Duchai Csaba, Eichinger Helga, Fáy Eszter, Fodor Károly, Fülkorn Tibor, Gerencsér Ákos, Gotha Tamás, Grecmájer Ákos, Kiss Árpád, Komjáthy György, Kovács Csaba, Kovács Tibor, Kováts Bálint László, Kulcsár Tamás, Kupai Györgyné, Labundy Máté, Légrádi Gábor, Lehi Krisztina, Lieszkovszki Evelin, Magyar Natali, Márkus Róbert, Márton Eszter, Mecseki Tamás, Mészáros Gábor, Miskolci Andrea Anett, Nagy Győző, Nagy Orsolya, Ozvaldi Réka, Ökrös Tamás, Tanka István, Tóth Károly, Virág Márton, Völgyes Krisztina, Zsigmond Ildikó

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!