Ez a férfi a gazdag nők elcsábítására tette fel az életét

Hogyan legyél latin szerető
Vágólapra másolva!
Maximo azt hitte, hogy az élete révbe ért. Kifogott magának egy idős és dúzgazdag feleséget, csak meg várnia a halálát, és rögtön övé lesz a vagyon. A dzsigolót azonban kidobja az asszony, és most a való életben is helyt kell állnia - például munkát kell szereznie. Aki kíváncsi arra, mit hoz ki a pénzhajhász amorózóból Salma Hayek, Kristen Bell és Raquel Welch közelsége, az játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Hogyan legyél latin szerető premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

Ha szereti Rob Schneider filmjeinek az alpári humorát, kedves emlékként gondol a Tök alsó-ra, és kíváncsi arra, milyen az, ha Salma Hayek egy tortillával vág pofon egy férfit, akkor ne hagyja ki a beszédes című Hogyan legyél latin szerető című vígjátékot, arra tippelek, hogy sokat fog nevetni rajta.

A film főszereplője egy dzsigoló, aki évek óta hiába vár arra, hogy a dúsgazdag felesége meghaljon. Maximo (Eugenio Derbez) egy dologhoz ért, az idősebb nők elcsábításához, de amikor a felesége váratlanul kidobja, hirtelen a való élet összes kihívásával is szembe találja magát. Ki kell békülnie az addig elhanyagolt rokonaival, és még egy munkát is kell találnia magának.

Raquel Welch és Eugenio Derbez a Hogyan legyél latin szerető című filmben Forrás: Big Bang Media

Nem tud persze teljesen kivetkőzni magából, az általános iskolás unokaöccsét tanítgatja a csajozás fortélyaira, illetve ő is támadásba lendül, amikor az iskola előtt meglátja Raquel Welch-t, a hatvanas-hetvenes évek egyik legnagyobb szexikonját.

Női fronton kifejezetten erős mezőnyt vonultat fel a film: Welch-ről már írtam, Hayek az amorózó józan gondolkodású testvérét játssza, illetve Kristen Bell is feltűnik a filmben, akinek egy zavarba ejtő hastánccal kedveskedik Maximo. A férfi legnagyobb leégése azonban távolról sem ez, hanem egy medencés merülés – ami egyben az előzetes egyik legemlékezetesebb poénja is. A magára kent cipőkrémmel fiatalabbnak próbálja beállítani magát, a vízben leoldódó barna krém azonban rémesen kellemetlen helyzetbe hozza.

Kristen Bell és Eugenio Derbez a Hogyan legyél latin szerető című filmben Forrás: Big Bang Media

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

Salma Hayeket a Frida című filmben nyújtott alakításáért jelölték Oscar-díjra.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt május 3-án, szerdán 19 órára a Lurdy Ház moziba:

Badari Péter, Bartak József, Bartos Zsombor, Bazsó Frigyes, Beke-Szabó Csenge, Benyó András,
Blaskó Márta, Bodnár Ferenc, Bozsó Patrik, Csernák Sándor, Csomor Árpád, Csukonyi Zoltán, Deák József, Dóczi Elemér, Elek Sándor, Farkas Adrienn, Fáy Eszter, Ferencz Katalin, Gálosi Dániel, Gáti Györgyné, Gyetvai Zsigmond, Gyöpös Marcell, Harsányi Erzsébet, Havasiné Darska Izabella, Hégely Roland, Hetényi Barnabás, Horváth Ákos, Horváth Barbara, Ibrányiné Kvasz Szilvia, Jancsó Gábor, Jankó Andrea, Jenei Bernadett, Jobbágy Ágnes, Káldi Szabolcs, Kalló Miklós, Kasuba Mihály, Katrinecz Krisztina, Kelcz Attiláné, Kemenes Attila, Kerek Orsolya, Kiss Renáta, Kovács Zoltán, Kozma Dóra, Kunosi Erzsébet, Lipták Árpád, Nagy Rudi, Orban Tibor, Rezi Levente, Ribiánszky Péter, Szabó Mónika, Székely Gábor, Tasner Sándor, Veszprémi Mónika

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!