Anne Hathaway privát pucér képei lepték el az internetet

470941293 Horizontal CINEMA ACADEMY AWARDS PRESS PORTRAIT BUST ACTRESS
Anne Hathaway arrives to the 2014 Vanity Fair Oscar Party on March 2, 2014 in West Hollywood, California. AFP PHOTO/ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ
Vágólapra másolva!
Ezúttal Anne Hathaway meztelen fotóit lopták el és töltötték fel a netre. Az Oscar-díjas színésznő legutóbb frappánsan válaszolt a paparazziknak, akik terhesen fotózták le bikiniben, a mostani ügyről egyelőre nem nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Sajnos egyre gyakoribb, hogy hackerek feltörik celebek és színészek telefonját, és megszerzik a privát felhasználásra készült képeiket. A nyomorultak, Az ördög Pradát visel és A sötét lovag: Felemelkedés sztárja, Anne Hathaway anno megúszta a Fappening néven elhíresült botrányt, melyben tömegével kerültek ki a netre hírességek meztelen fotói, a hétvégén viszont az ő pucér képeit is posztolták a neten.

Anne Hathaway A sötét lovag: Felemelkedés című filmben Forrás: InterCom

2014-ben Jennifer Lawrence-től Kate Uptonig másfél tucat hollywoodi sztár iCloudos biztonsági mentését törték fel, és lopták el a felhőből a fotóikat. Két, egymástól független elkövetőt is letöltendő börtönbüntetésre ítélt a rendőrség, de a botrány sok áldozatot megviselt. Mary Elizabeth Winstead a Twitteren adott hangot jogos felháborodásának, Jennifer Lawrence pedig nemrég a Vogue interjújában ismerte el, hogy még három évvel később is retteg, ha a sajtósa hívja, mert attól tart, hogy megint valami szörnyű dolog történt a tudtán kívül.

Jennifer Lawrence és Anne Hathaway a 2013-as Oscar-gálán Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jason Merritt

„Ez nem egy botrány, hanem szexuális bűncselekmény. Gusztustalan az egész” – fogalmazott pár éve Lawrence. Anne Hathaway másképp reagálta le, amikor kínos helyzetbe került, igaz, róla nem meztelen fotók láttak napvilágot tavaly januárban, hanem paparazzik kapták le bikiniben, amikor hét hónapos terhesen fürdött a tengerben.

A képek azonnal elterjedtek a neten, az Oscar-díjas színésznő pedig úgy húzta keresztül a lesifotósok számítását, hogy felrakott magáról az Instagramra egy bikinis képet, ami szintén azon a nyaraláson készült. Azt írta, nem szokása ilyen fotókat posztolni, de ha már lefotózták az engedélye nélkül, legalább olyan képek keringjenek róla a neten, amire ő is rábólintott, és amin a neki tetsző filter van.

A hackerek alól sajnos nem tudja ilyen frappánsan kirántani a szőnyeget, a hétvégén meztelen képeket is feltöltöttek róla a netre, amiket a színésznő otthon, a férjével készített. Hathaway egyelőre nem reagált se az Instagramján, se az ügyvédjén keresztül a kiszivárgásra.

Alison Brie a 2015-ös Sundance filmfesztiválon Forrás: Sundance Film Festival

Pár hete a Mad Men és a Balfékek című tévésorozatokból ismert Alison Brie is hasonló bűncselekmény áldozata lett, ő az ügyvédjén keresztül néhány oldalról leszedette a képeket, de ami egyszer felkerült a netre, azt már nem lehet onnan letörölni.