Férfiszínészeket is zaklatnak, fogdosnak hollywoodi producerek

James Van Der Beek mint Diplo
Vágólapra másolva!
Az egyik sztárnak a fenekét fogdosták rendszeresen, a másikat a felesége előtt provokálták.
Vágólapra másolva!

Harvey Weinstein, az egyik leghatalmasabb hollywoodi producer hamarosan börtönbe kerül, nem nehéz megtippelni. Angelina Jolie, Gwyneth Palthrow vagy Ashley Judd zaklatója, több színésznő megerőszakolója nyilvánvalóan nem fogja megúszni. Annak ellenére, hogy a nagy jogvédő demokrata elnökök a barátai, az Obama- és a Clinton-család. De egyre többet beszélnek más producerek hasonló aljasságairól is.

Két amerikai férfiszínész is megszólalt az ügyben. Őket is zaklatták hollywoodi producerek, férfiak. Egyelőre nevet nem mondanak, bár feltehetően előbb-utóbb fognak mondani.

Az egyik színész James Van Der Beek.

A kilencvenes években volt népszerű, főleg a Dawson-tévésorozat miatt. Az ő történetéből az derült ki, hogy rendszeresen előfordult, hogy az egyik hollywoodi homoszexuális filmproducer erőszakosan és provokatívan fogdosta a fenekét. És nem tudott ellene mit tenni, mert félt tőle.

James Van Der Beek mint Diplo Forrás: Youtube/Diplo

A másik színész Terry Crews, egykori amerikaifutball-sztár, későbbi színész. A Brooklyn 99 című tévésorozatban lett népszerű, de játszott a Feketék fehéren című vígjátékban vagy a Stallone-féle Feláldozhatókban is. Ő arról mesélt, hogy egy fogadáson a feleségével volt, amikor egy producer zaklatni kezdte.

Megpróbálta felcsalni a szobájába.

Azzal viccelődött később, hogy azért jó, hogy nem ment fel, mert másnap az lett volna az újságok szalagcíme, hogy egy 110 kilós fekete agyonvert egy producert. Mindenesetre, a zaklatás közel húsz éve történt, de nem mert erről beszélni, mert a producer tönkretette volna a karrierjét.