Tom Hanks is beszélt a hollywoodi szexragadozóról

2017.10.16. 11:45

Nem lehet azzal védekezni, hogy „régi vágású vagyok, a hatvanas-hetvenes években nőttem fel” – mondta Tom Hanks, amikor a Hollywood reporter arról kérdezte, hogy mi a véleménye a Harvey Weinstein ellen felhozott nemierőszak-vádakról.

Az elmúlt héten több mint harminc nő – színésznők, asszisztensek, háttéremberek – nyilatkoztak a sajtónak arról, hogy a filmmogul, Harvey Weinstein szexuálisan zaklatta őket.
Tom Hanks is megszólalt az ügyben a Hollywood Reporternek. Azt mondta: A társadalom minden szintjén jellemző, hogy nagyhatalmú emberek megússzák a disznóságaikat. Nem akarom bántani Harvey-t, de nyilvánvaló, hogy valami nem stimmel. Nem lehet azzal védekezni, hogy „régi vágású vagyok, a hatvanas-hetvenes években nőttem fel”. Én is akkor nőttem fel.”

Tom HanksForrás: Collection Christophel/© Imagenation Abu Dhabi FZ / Likely story / Playtone/Imagenation Abu Dhabi Fz / Likel

Ezzel szemben most úgy tűnik, hogy Harvey Weinstein karrierjének vége: az Oscar-díjas producer valószínűleg többet nem csinálhat Hollywoodban filmet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK