Indiana Jones jövőre tér vissza

Vágólapra másolva!
Nyáron elkezdődhet az Indiana Jones-sorozat negyedik részének forgatása. A filmben ismét Harrison Ford formálja meg a kalandvadász archeológust.
Vágólapra másolva!

Mint az köztudott, George Lucas és Steven Spielberg évek óta élteti a pislákoló reményt a rajongókban egy negyedik Indiana Jones-filmmel kapcsolatban, de egészen idáig homályos ígéreteken és ködös elképzeléseken kívül nem sok konkrétummal állt elő az alkotópáros.

A Variety híre szerint azonban végre elhangzott két kulcsfontosságú, kézzelfogható információ a projektben executive producerként részt vevő Lucas szájából: az egyik, hogy végre elkészült az évek óta írás és átírás alatt álló forgatókönyv, a másik, hogy nyáron szeretnék elkezdeni a forgatást, hogy a film jövő májusban a mozikba kerülhessen.

Az alkotók továbbra sem árulnak el részleteket a sztoriról, David Koepp (Világok harca, Pókember) forgatókönyvéről egyelőre semmit sem lehet tudni, így kénytelenek vagyunk pusztán arra hagyatkozni, hogy a filmet rendező Spielberg és Lucas kórusban dicsérik, és folyamatosan rengeteg akciót, minden eddigit felülmúló kalandokat, ugyanakkor az előző három részhez hű hangulatot ígérnek.

A nagy kérdés persze az, hogy a hatvannégy éves Harrison Ford még mindig hiteles lesz-e Indy szerepében, akit utoljára '89-ben formált meg. A színész nem aggódik emiatt, csak annyit fűzött hozzá a témához, hogy: "Nagy örömmel tölt el, hogy megint a régi barátaimmal dolgozhatok. Nem tudom, hogy a nadrág rám jön-e még, de a kalap biztosan."