Feléled a Beverly Hills-i zsaru is

2008.05.30. 17:38

Az egyetlen meglepő ezzel a hírrel kapcsolatban annyi, hogy miért csak most? Eddie Murphy már tavalyi Oscar-jelölése (Dreamgirls) után is nyilvánvalóvá tette, hogy bármelyik rettentő mókás filmjét hajlandó megfelelő gázsiért folytatni. Bár biztos sokan vannak, akik lélegzetvisszafojtva várják a Norbit és a Bölcsek kövére következő részét, most Murphy tényleg karrierjének legemlékezetesebb szerepéhez nyúl vissza.

Egy kocka az első Beverly Hills-i zsaru-ból


Rocky, Rambo, Indy és Jean-Claude Van Damme után persze úgy fair, hogy Axel Foley is kap még egy lehetőséget a nyugdíj előtt és úgy tűnik, a rendezői székbe is megfelelő embert találtak; nagy kedvencünket, Brett Ratnert (Vörös sárkány, Csúcsformában-filmek, X-Men 3). A Beverly Hills-i zsaru 4 2010-re készülhet el. Szerencsére a tehetséges és sokoldalú Brett Ratnert addig sem kell nélkülöznünk, ugyanis a Playboy-császár Hugh Hefner filmbiográfiáját is ő veszi kezelésbe állítólag Robert Downey Jr.-ral. A Chicago Sun-Times szerint Vasembert maga Hefner választotta ki a szerepre, ami teljesen érthető, hiszen bárki, akinek egy csepp esze van, és azt szeretné, hogy az utókor jó fejként emlékezzen rá Downey-val játszatná el magát.

Ráadás: Cannes-ban sajnos nem láttuk Jean-Claude Van Damme önironikus visszatérését, a JCVD-t, de állítólag igen kapós volt a filmvásáron, íme egy cannes-i interjú a mesterrel

Videoklip: Az egyetlen jó dolog, amihez Brett Ratnernek valaha (persze csak érintőlegesen) köze volt