Szeplős szupermodell is lesz a Die Hard 5-ben

2012.06.01. 12:22

A Drágán add az életed Magyarországon forgó ötödik részében debütál színészként az Anne V. néven ismert orosz származású szupermodell, akit egyébként 26 évvel ezelőtt Anna Vjalicinaként anyakönyveztek Gorkijban. A Die Hard - Drágább, mint az életed szereplőgárdája már eddig is tobzódott a bombanőkben: egy másik orosz szépség, Yulia Snigir április elején csatlakozott a produkcióhoz, a House of Lies című tévésorozatban gyakran meztelenkedő Megalyn Echikunwoke részvételéről pedig május közepén jött hír.

Forrás: AFP

Vjalicinát tizenöt éves korában fedezték fel Szentpéterváron az IMG modellügynökség toborzásra szakosodott munkatársai, azóta gyakorlatilag az összes ismert nőimagazin címlapján felbukkant, valamint a 2005 óta a Sports Illustrated magazin ikonikus fürdőruhás különszáma minden évben közölt róla fotósorozatot.

Anne V. a Maroon 5 Misery című klipjében

Az elragadó szeplőkkel rendelkező modell már szerzett némi színészi tapasztalatot Alanis Morissette Out Is Through című számához készült videoklipben, valamint két Maroon 5-klipben is enyelgett az együttes énekesével, Adam Levine-nel, akivel az elmúlt két évben romantikus párkapcsolatot is ápolt (áprilisban szakítottak). Egyelőre nem tudni, hogy a Die Hard 5-ben milyen karaktert fog alakítani.