Rabszolga robotokról is szólhatott volna a Star Wars 7

2014.10.01. 11:18

Már közel két éve eldőlt, hogy J.J. Abrams rendezi a Star Wars hetedik részét, a kiválasztása előtt azonban más izgalmas nevek is felmerültek. Most a Hetedik, a Harcosok klubja és a héten mozikba kerülő Holtodiglan rendezője, David Fincher árulta el, hogy ő is rajta volt ezen a listán. A Total Filmnek nyilatkozott arról, hogy találkozott a Star Wars-filmek producerével, Kathleen Kennedyvel, és a hetedik részről beszélgettek.

Fincher kedvence A birodalom visszavág, és elég különös elképzelése van arról, miről is szólt az eredeti trilógia. Szerinte a Csillagok háborúja két rabszolga, C-3PO és R2-D2 története, akik miközben gazdáról gazdára vándorolnak, szembesülnek az emberek ostobaságával. Izgalmasan hangzik, mintha a Spartacus-t képzelte el volna elmélkedő, sokat szenvedő robotokkal az űrben, de ha ezt az elméletét a találkozón is elővezette, értjük, miért nem őt bízták meg az új rész rendezésével.

A Birodalom visszavág | Harcosok klubjaForrás: InterCom

Fincher következő munkája egy tévésorozat lesz: a brit Utopia amerikai változatát rendezi meg az HBO számára. A történet egy képregény körül bonyolódik, amely állítólag megjósolja a jövő katasztrófáit. Fincher a Kártyavár című remek sorozatból már rendezett részeket - ami szintén egy brit sorozat alapján készült - , most viszont az egész évadot az ő vezényletével fogják leforgatni.