Leia már nem hercegnő többé

Leia hercegnő, Star Wars
Vágólapra másolva!
A Star Wars-rajongók dúskálhatnak ma a frissen kiadott információkban és képekben. Leia új nevet kap Az ébredő Erő-ben, a két fiatal szereplő megszeppenve áll a téli erdőben, Harrison Ford pedig hiába hetvenhárom éves, még mindig hihetően játssza a galaxis leglazább emberét. Ő nem fog elájulni egy Star Wars-előzetestől, ha futballt is adnak a tévében. Bónuszként megmutatjuk Az ébredő Erő legfrissebb tévéreklámját.
Vágólapra másolva!

Az Entertainment Weekly legújabb interjújában J.J. Abrams elárulta, hogy az eltelt harminc évben Leiával is sok minden történt, például már senki sem hívja őt hercegnőnek.

Abrams természetesen nem árulta el, ki szólítja a régi nevén Leiát. Így most aztán agyalhatunk a kilétén. A legvalószínűbb, hogy Han Solo a ludas, akinek már örökre hercegnő marad Luke testvére, gondolom. Az egyik előzetesben még ölelkezni is láthattuk őket.

Carrie Fisher a Star Wars: Az ébredő Erő című filmben Forrás: Fórum Hungary

A tábornoki rang azt jelenti, hogy Leia vezető szerepet tölt be az Ellenállásban. A ranggal járó felelősség magányossá teszi a karaktert - mondta el Carrie Fisher. "Nagy nyomás alatt van. Még mindig elkötelezetten küzd az ügyért, de meggyötörtnek, fáradtnak és frusztráltnak tartom őt."

A forgatás hangulatát azonban vidámnak festette le a színésznő. „Már teljesen elegünk van egymásból, de azért a felvételek szüneteiben még eljátsszuk, hogy érdekel minket, miről mesél a másik” - viccelődött. „Engem főleg az érdekel, Ford hogyan tudott ennyire formában maradni. Erről sokat tudok vele beszélgetni.”

John Boyega és Oscar Isaac a Star Wars: Az ébredő Erő című filmben Forrás: EW

Az Entertainment Weekly új képeket is közölt a filmből, ebből mutatunk meg néhányat a cikkben. A legizgalmasabb fotón Rey és Finn áll megszeppenve a téli erdőben, mivel a kivont fénykarddal feléjük közelítő Kylo Ren feltehetően nem beszélgetni akar velük.

A legmenőbb képen Han Solo támaszkodik egy betonoszlopnak. Igaz, hogy már hetvenhárom éves Harrison Ford, de még mindig hihető az univerzum leglazább embereként. A fotót a cikk alján rejtettük el.

John Boyega és Daisy Ridley a Star Wars: Az ébredő Erő című filmben Forrás: EW

Daisy Ridley megkönnyezte, John Boyega eksztázisba került a végső előzetestől, Harrison Fordot viszont nem izgatta fel különösebben a New York Giants és a Philadelphia Eagles közti rangadó szünetében debütált trailer:

Éppen vacsorát készítettek, és a gyerekek házi feladatában segített Ford, amikor a tévé elkezdte adni az előzetest. Ford nehezen, de azért elismerte, hogy ekkor egy pillanatra leállt az élet az otthonukban, és mindenki a tévé felé fordult.

A filmhez most egy tizenöt másodperces tévészpotot adtak ki, amiben új kép nem szerepel, viszont egymás után pakoltak néhányat a Star Wars összetéveszthetetlen hangeffektjeiből. Hallhatjuk Csubakka elnyújtott ordítását és az elzúgó TIE-vadászok süvítését. Abramsék azt remélik, hogy pár hónap múlva BB-8 csipogását ugyanúgy fel fogjuk ismerni ezer más hang közül, mint mondjuk R2D2 csörömpölését.

A december 18-i premier előtt egyetlen filmes díjkiosztóra sem nevezik Az ébredő Erő-t. El akarják kerülni, hogy egy lelkes zsűritag idő előtt kikotyogja a történet fordulatait. Így a Star Wars hetedik része a New York-i kritikusok, a Los Angeles-i kritikusok és a színészek szakszervezetének díjait sem viheti el.

Harrison Ford mint Han Solo Forrás: EW