Megvan a Halálos iramban 8 címe

Halálos iramban 7
Vágólapra másolva!
Vin Diesel jelentette be a sorozat nyolcadik részének a címét, és mellé egy posztert is mellékelt. Új trilógia kezdődik, a csapat New Yorkot biztosan beveszi, de Kuba felé is kacsingat.
Vágólapra másolva!

Vin Diesel az Instagramján jelentette be a Halálos iramban-sorozat nyolcadik részének a címét, ami nemes egyszerűséggel annyi lesz, hogy Fast 8. Az ötödik rész címadásához nyúltak vissza, amelyet Fast Five-nak kereszteltek el angolul. Az előző epizódot Furious 7-ként vetítették a mozik. De mi lesz vajon a magyar cím? Hivatalos információ híján az eddigi részek címei alapján próbáltuk megfejteni a rejtélyt. Vegyük végig őket:

  • The Fast and the Furious – Halálos iramban
  • 2 Fast 2 Furious – Halálosabb iramban
  • The Fast and the Furiou: Tokyo Drift – Halálos iramban: Tokiói hajsza
  • Fast & Furious – Halálos iram
  • Fast Five – Halálos iramban: Ötödik sebesség
  • Fast & Furious 6 – Halálos iramban 6
  • Furious 7 – Halálos iramban 7
  • Fast 8 - ???
Vin Diesel és Kurt Russell a Halálos iramban 7 című filmben Forrás: UIP Dunafilm

Míg Dieselék továbbra is próbálnak új címverziókkal előrukkolni, addig a magyar forgalmazó a hatodik rész óta a bevált sémára szavaz, és csak az aktuális számot biggyeszti a sorozat neve után. Remegő kézzel, de megkockáztatjuk, hogy a nyolcadik rész címét sem fogják csűrni-csavarni, és szimplán úgy fogják hívni, hogy

Halálos iramban 8

A filmet 2017 áprilisában mutatják be a világ mozijai, a történetről még nem árultak el részleteket, azt sem tudni, pontosan kik térnek vissza a nyolcadik felvonásra, és hogy kik lesznek az új szereplők. A legújabb részt a Straight Outta Compton-t jegyző F. Gary Gray rendezi, egyes értesülések szerint Kubában is akarnak forgatni, ezzel a Fast 8 lehetne az első nagyköltségvetésű hollywoodi film, amelyet Fidel Castro országában rögzítenek.

Diesel nem csupán az új rész címét tette közzé, hanem egy posztert is megmutatott a világnak. Kuba helyett New York látképére írták rá a fontos információkat. Egy biztos helyszíne tehát már van a filmnek. „Új utak nyúlnak el előttünk” – ezzel bizonyára Paul Walker halálára, az ezt követő újrakezdésre utaltak, illetve arra, hogy a tervek szerint egy befejező trilógia van hátra a sorozatból.