Tom Cruise a sivatagban keresi a dögös múmianőt

2016.08.01. 14:20

A Tom Cruise főszereplésével készülő A múmia (The Mummy) angliai forgatása befejeződött, a stáb Namíbiában folytatta a munkát. Erről képes bizonyítékunk is van az egyik főszereplőnek, Annabelle Wallisnak köszönhetően, aki a Twitter-oldalára rakott ki egy csoportképet. A színésznő Tom Cruise, a New Girl - Új lány című tévésorozatból ismert Jake Johnson és Courtney B. Vance társaságában mosolyog a sivatagban.

Jake Johnson, Annabelle Wallis, Tom Cruise és Courtney B. Vance A múmia forgatásánForrás: Annabelle Wallis Twitter

A fotóról egyetlen főszereplő hiányzik, a múmiát játszó algériai Sofia Boutella, akit a Kingsman: A titkosszolgálat fémlábú gyilkosaként ismerhettünk meg, a jelenleg is a mozikban futó Star Trek: Mindenen túl-ban pedig egy vagány, akciózásra mindig kapható földönkívülit formál meg.

A hivatalos szinopszis alapján egy ősi időkben élt, majd a sivatag mélyére eltemetett királynőt alakít, aki feltámad, és gonosz erejét rászabadítja az emberiségre. A Brendan Fraser Múmia-sorozatával ellentétben ez a film napjainkban fog játszódni, és a hangulata is sötétebb lesz. Russell Crowe egy apró, ám fontos szerepben fog feltűnni A múmiá-ban, Dr. Jekyll-t játssza majd, és egy interjúban azt ígérte, hogy ez a film rendkívül félelmetes lesz.

Az Universalnak nagy tervei vannak A múmiá-val, egy filmes univerzum bevezető epizódjának szánja, a későbbi alkotásokban a stúdió többi ikonikus szörnyetege is feltűnik majd. Frankenstein szörnyetegét Javier Bardem, a láthatatlan embert pedig Johnny Depp játszhatja el.

A múmia 2017. június 9-től lesz látható az amerikai mozikban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK