Batman végre nem lesz beoltva humor ellen

2017.01.11. 08:07

A Batman Superman ellen rémes kritikai fogadtatása megtette a hatását, a film premiere óta a Warner és a DC legkülönbözőbb helyeiről nyilatkozzák azt emberek, hogy lazítanak a szuperhősös franchise eddig vészesen komor hangvételén. A Justice League forgatására meghívott újságírókat arról győzködték, hogy ez a film már nem lesz beoltva humor ellen, ezt a koncepcióváltást tükrözte a Comic Conon levetített első előzetes is.

Ben Affleck, Gal Gadot, Ray Fisher, Ezra Miller és Jason Momoa a Justice League című filmbenForrás: InterCom

A készülő Aquaman-film forgatókönyvírója, Will Beall most az eddigieknél is világosabban fogalmazta meg, mi várható az Igazság ligája-filmtől: „Remélem, nem kerülök bajba emiatt, de ez sokkal szórakoztatóbb és könnyedebb lesz, mint a… a Wonder Woman-t még nem láttam, de a Batman Superman ellen komorabb volt ennél. Úgy érzem, ebbe az irányba tartanak most ezek a filmek.”

A saját filmjéről is mesélt Beall, azt ígérte, hogy rendkívül szórakoztató lesz. „Az Aquaman-tól szerintem el fogják dobni az agyukat a nézők, és nem csak a vizuális részétől, a történet is nagyszerű lesz.”

Az Igazság Ligájáról kiadtak egy csoportképet (lásd fent), amelyen először szerepel együtt Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher), Flash (Ezra Miller) és Aquaman (Jason Momoa), A Justice League-et november 17-én mutatják be a mozik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK