Iszonyú ronda az Alien-film új szörnyetege

2017.04.21. 13:43

Az Alien: Covenant legutóbbi előzeteséből már képet kaphattunk arról, ezúttal hogy fog kinézni a xenomorph. Ridley Scott azonban nem elégedett meg azzal, hogy visszahozta a régi szörnyet, újakat is beemelt a filmjébe. Az Empire magazinban publikált képen láthatjuk először a fehér bőrű neomorphot, amiről már most biztosan el lehet mondani, hogy nem vegetáriánus étrendet követ.

A neomorph étkezik az Alien: Covenant című filmbenForrás: Empire

Az új szörny külsőre jobban hasonlít az emberekhez, mint egy szokványos xenomorph, és kisebb is nála, de a Slashfilm újságírója megnyugtatásul hozzáfűzte, hogy tizenöt percet látott a filmből, és az alapján a neomorphnak már a belépője is iszonyú brutális lesz.

Képkocka az Alien: Covenant című filmrőlForrás: Empire

Az Empire további két képet hozott nyilvánosságra. A másodikon egy titokzatos alakot láthatunk az építészek bolygóján, aki a Prometheus-ból már ismert tárolóedényeket ereszti szabadjára. Azt már láttuk, mekkora kalamajkát tud okozni egyetlen csepp ezekből az edényekből, ez az óriási mennyiség hihetetlen nagy pusztításra lehet képes.

Az utolsó kép a legkevésbé érdekes, az androidot megformáló Michael Fassbendert és a Weyland vállalat vezetőjét láthatjuk rajta, akit Guy Pearce alakított a Prometheus-ban. Peter Weyland már az előző részben is aggastyán volt, ráadásul meg is halt, szóval biztosra vehető, hogy ez egy visszaemlékezés lesz az új filmben.

Guy Pearce és Michael Fassbender az Alien: Covenant című filmbenForrás: Empire

Az Alien: Covenant egy új főhőst avat fel, Katherine Waterston küzd majd a szörnyek ellen. A film május 18-től lesz látható a magyar mozikban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK