A néni el akar csábítani

Vágólapra másolva!
Ki ne szeretne olyan iskolába járni, ahol egy Cate Blanchett-kinézetű tanárnénit fel lehet szedni? Míg a férfiak Lolita-vágyai bocsánatos bűnnek számítanak (persze csak a vágystádiumban), egy tizenéves sráccal hempergő érett asszony már közmegvetés tárgya lehet. Az Egy botrány részletei kapcsán röviden áttekintjük a filmtörténelem csábító asszonyait, akikkel igencsak lehetne hencegni a haveroknak.
Vágólapra másolva!

5. Stifler mamája (Jennifer Coolidge - Amerikai pite)

Forrás: [origo]

A jóllakott perzsamacskára emlékeztető, whiskyt szürcsölgető, nimfomán anyuka a trilógia legjobb vissza-visszatérő poénja.

+ + +

4. Diane (Bebe Neuwirth - Mostohám a zsánerem)

A koravén tizenötéves a mostohaanyjára vágyik, végül mégis a pótanyu legjobb barátnőjét cserkészi be ebben a független gyöngyszemben.

+ + +

3. Shawn anyukája (Eddie Daniels - Ken Park)

Forrás: Budapest Film

Az amerikai kertváros egyenlő a pokollal, tudjuk jól. Larry Clark azonban a filmvászon legundorítóbb jeleneteivel is nyomatékosította ezt, a haver mamájának nyújtott orális örömök sem jelentenek kivételt ezalól.

+ + +

2. Sheba (Cate Blanchett - Egy botrány krónikája)

Forrás: InterCom

A húsz évvel idősebb férj és a húsz évvel ifjabb szerető mellé a dögös művészettöri tanárnő még egy bónusz imádót is kap a hátborzongató, agg kollegina (Judi Dench) személyében.

+ + +

1. Mrs Robinson (Anne Bancroft - Diploma előtt)

Forrás: [origo]

"Nézd meg az anyát, vedd el a lányát!" Dustin Hoffman komolyan vette a magyar mondást, férfivá válása Mrs Robinson karmai között filmtörténeti jelentőségű, ami tavaly még egy béna utórezgést (Azt beszélik...) is megért.

Onozó Róbert