Színészek, akiket ki kellett találni

Vágólapra másolva!
Egy-egy filmsztár élete és karrierje gyakran önmagában vászonra kívánkozóan érdekes. Hát még azoké, akiket egyenesen a filmvászonra találtak ki: ki színes bőrűvé operáltatja magát egy Oscarért, ki Japánban reklám-haknizik egy kis zsebpénzért, ki pedig az análszexet sem veti meg a szereposztói díványon. Egy tucat fiktív filmsztárt mutatunk be, akik feladják a leckét Julia Robertsnek, Tom Cruise-nak és Sharon Stone-nak is.
Vágólapra másolva!

Tugg Speedman (Trópusi vihar)

Úgy néz ki, mint: Ben Stiller

Úgy viselkedik, mint: Tom Cruise

Karrierje: A nem túl okos, de végtelenül hiú akcióhős szánalmas folytatásokkal (Scorcher 6) próbálja menteni a komoly színészi próbálkozása után lejtőre került karrierjét. Az Apokalipszis, most és A szakasz óta a legvadabb háborús film meghozhatja neki az Oscart is. Nézd meg a honlapját és kedvenc alapítványát is!

+ + +

Kirk Lazarus (Trópusi vihar)

Úgy néz ki, mint: Robert Downey Jr.

Úgy viselkedik, mint: Daniel Day-Lewis

Forrás: [origo]

Karrierje: Az egykori hányatatott sorsú ausztrál kamasz Hollywoodban talált önmagára és a "method acting" színészi irányzat lelkes híve lett. Neil Armstrong megformálásához az űrbe utazott, egy süketnéma zsidó szerepe kedvéért pedig évekig Kelet-Európában bujdosott. Utoljára a Satan's Alley meleg szerzeteseként láthattuk, a Trópusi vihar feka-szerepéért pedig úgy hírlik, bőrátültetésen vett részt, és vidékies gengszterrapper-akcentusra váltott.

+ + +

Jeff Portnoy (Trópusi vihar)

Úgy néz ki, mint: Jack Black

Úgy viselkedik, mint: Pete Doherty

Forrás: [origo]

Karrierje: Az orosz származású dagi kisgyereket régen sokat csúfolták erős alkatáért és aktív emésztőrendszeréért. Ma ebből él meg. Fergeteges fingós poénjai kezdetben a kis képernyőn nyűgözték le a közönséget, mostanra viszont számos film-franchise (Farty Animal, Fart Club, Fatties) fűződik a nevéhez. A kritikusok utálják, a bulvármédia számára viszont mindig tartogat pár drogos balhét.

+ + +

Nikki Grace (INLAND EMPIRE)

Úgy néz ki, mint: Laura Dern

Úgy viselkedik, mint: Elizabeth Taylor

Forrás: [origo]

Karrierje: Egy letűnőfélben lévő csillag, aki egy titokzatos - és állítólag elátkozott - lengyel film remake-jével készül a visszatérésre, de közben összeszűri a levet a film férfi sztárjával, Devon Berkkel. Elhivatottságát férje halálos féltékenysége, lengyelországi para-kirándulások, a Hollywood sugárút kurvái és egy görög kórusként működő nyuszi-sitcom sem rendítik meg.

+ + +

Bob Harris (Elveszett jelentés)

Úgy néz ki, mint: Bill Murray

Úgy viselkedik, mint: Sean Connery, George Clooney és még egy rakás hollywoodi sztár, aki külföldön adja el az arcát.

Forrás: [origo]

Karrierje: Az életközépi válság karrierválsággal karöltve jelentkezik az őszülő halántékú komikusnál, aki Tokióban népszerűsíti a Suntory whiskyt, remélve persze, hogy otthon erről senki nem szerez tudomást. A fergeteges félreértések és szánalmas élethelyzetek közepette kincsre is lel Japánban az öreg: Charlotte-nak hívják, és vagy 30 év köztük a korkülönbség.

+ + +

Kelly (Elveszett jelentés)

Úgy néz ki, mint: Anna Faris

Úgy viselkedik, mint: Cameron Diaz

Forrás: [origo]

Karrierje: Szinte csak villanásnyi cameo az Elveszett jelentés-ben a tipikus felszínes szöszi sztárocska feltűnése, aki túláradóan lelkendezik, Evelyn Waugh néven jelentkezik be a hotelbe, és persze kung-fu filmet forgat épp Tokióban. Sokan megesküdnének rá, hogy Sofia Coppola egy az egyben Cameron Diazról mintázta a figurát, aki pár évvel korábban épp az ő férjével (Spike Jonze) forgatta A John Malkovich-menet-et.