Pénteki plakátok: Johnny Depp a legmenőbb vámpír

Vágólapra másolva!
Rövid szünet után házi poszterszakértőnk, Kenczler Márton megint szemügyre veszi az elmúlt hét moziplakát-felhozatalát. Willem Dafoe-t megviselte a világvége, Viggo Mortensen a tapasztalat fontosságát hangsúlyozza, Robert Pattinsonak súlytalan a neve, de amúgy is Johnny Depp már feni a hosszú körmeit.
Vágólapra másolva!

Sound of My Voice (Zal Batmanglij)

Remélem direkt olyan, mint egy könyvborító. A kölök neve nincs kiírva, tehát a feje is tök felesleges, nem is mutat jól. Nekem alapvetően tetszik, de plakaton belül is hullámzó (!) a teljesítmény.

Forrás: [origo]

- - -

4:44 Last Day on Earth (Abel Ferrara)

Iszonyúan szenved a fickó, nagyon szeretné, ha a csajszi megint mögé állna, és végül nem ő kapná a kaktuszt. De a lány már másra gondol. Ha ilyen lesz az utolsó nap a Földön, akkor én egy nappal korábban lőném fejbe magam, az tuti.

Forrás: [origo]

- - -

Cosmopolis (David Cronenberg)

Szép és egyszerű. Viszont Pattinson neve annyival súlytalanabb, mint Cronenbergé, hogy ettől az egész inkább csak nevetséges, mint drámai vagy nagyvonalú. Bármilyen mély hangon mondják be, hogy főszerepben Hajdú Steve, mindenképpen gyanús lesz.

Forrás: [origo]

- - -

Dark Shadows (Tim Burton)

Ennek a filmnek nagyon fasza karakterplakátjai vannak, kell is, mert ritkán látni olyat, hogy kilencen jól elférnek egy poszteren. Itt sem szép, de megoldották.

Forrás: [origo]

- - -

Együtt az ég alatt (Jan Schomburg)

Együtt égünk emiatt.

Forrás: [origo]

- - -

For Greater Glory (Dean Wright)

Ha mar montázs, meg hangulat, akkor Szabó-Lencz Péterre tessenek rákeresni.

Forrás: [origo]

- - -

Lovely Molly (Eduardo Sánchez)

Ne már.

Forrás: [origo]

- - -

Here (Braden King)

Jómagam is csináltam már posztert gyűrött papírra, szóval egy rossz szavam nem lehet. Volt egy semmilyen kép, és abból lett egy ilyen semmilyen plakát. De ránézni jó.

Forrás: [origo]

- - -

Jesus Henry Christ (Dennis Lee)

A kiakadt csaj és az ezen jól szórakozó, büszke kisfiú fotója zseniális így együtt. Ha ez vásznon is ennyire vicces, akkor futás!

Forrás: [origo]

- - -

Laurence Anyways (Xavier Dolan)

Mindig akad olyan, amire rá lehet mondani, hogy ez szimplán szar. Ennél többet nem is kell.

Forrás: [origo]

- - -

On the Road (Walter Salles)

Ez is "ne már" kategória.

Forrás: [origo]