Vágólapra másolva!
Turbános bokszmenedzser, raszta bácsika, szexi hajtinccsel operáló faszagyerek, lófarkas soulénekes, borzbundában keménykedő kopasz gengszter. Samuel L. Jackson komolyan vehetetlen DVD-borítói közül szemezgettünk, különös figyelmet fordítva a mókás arckifejezésekre.
Vágólapra másolva!

Amos és Andrew bilincsben (1993)

Ebben a filmben Samuel L. Jackson eleinte Denzel Washingtonnak képzeli magát, ezért is visel szemüveget és öltönyt. Csakhogy egy napon összetalálkozik Amosszal (Nicolas Cage), a híres tánctanárral, aki mindkettejük örömére betanít neki egy bilinccsel megbolondított páros szteptánc-koreográfiát. A csodálatos brit DVD-borító azt a pillanatot örökíti meg, amikor Andrew megérzi, hogy csúszik alatta a padló, ezért hamarosan el fog tanyázni. A háttérben látható rendőrautó a show része.

Forrás: Vico

- - -

Pofonláda (1996)

Mikor kiderült, hogy Samuel L. Jackson egy Sultan nevű bokszmenedzsert alakít a filmben, a stáb jófej tagjai elvonultak a jelmeztárba, és a püspöki reverendától kezdve Rocky bokszkesztyűjén át a turbánig mindent felpakoltak a szerencsétlenre. Az i-re a pontot egy Andy Vajnától megörökölt szivar tette fel. Samuel L. Jackson le sem tagadhatja, hogy élvezte a mókát.

Forrás: Vico

- - -

Az ösztönember (2001)

A méretes raszta tincsekkel ápolatlanra maszkírozott Samuel L. Jackson bácsi szokásos esti imáját ismeretlenek megzavarják a karzat felrobbantásával. Ennek következtében mérhetetlen haragra gerjed, és egy ültő helyében bosszút esküszik.

Forrás: Vico

- - -

Az én hazámban (2004)

Ezen a borítón megelevenedik a pánik, amely akkor törne ki, ha a vörös égbolton egyszer csak gigantikus Samuel L. Jackson- és Juliette Binoche-fejek jelennének meg. Juliette Binoche egy kedvesen mosolygó, jóindulatú jelenés, és Samuel L. Jackson sem érti, hogy lett ilyen hatalmas.

Forrás: Vico

- - -

Ki a faszagyerek? (2005)

A mindenre elszánt, sokat sejtető tekintet, valamint a huncutul homlokba hulló tincs egy perverz nyakkendős szexuális játék kezdetét sugallja. A dús szemöldökű játszótárs egyelőre nincs meggyőzve a módszer eredményességéről, pedig ha visszatáncol, Samuel L. Jackson lesz a faszagyerek.

Forrás: Vico

- - -

A lánc (2006)

A tisztességes, kétkezi munkában megizzadt földműves épp a kutyáját készült láncra kötni, amikor egy fiatal szőke szurkolólány mászott a vasra. "Vajon mi lesz a lánc sorsa a továbbiakban, és addig is ki takarítja be a termést?" - ül ki a jogos kérdés a férfi arcára.

Forrás: Vico

- - -

Kínzó közelség (2008)

A rendőr is ember, gondolták az alkotók, és filmet készítettek egy romantikus, hobbiszinten csillagászattal foglalkozó járőrről, aki a szolgálat üresjárataiban a tájat csodálja. Samuel L. Jackson ezen a borítón éppen azt mutatja büszkén, hogy milyen szép a kilátás a kocsija ablakából.

Forrás: Vico

- - -

Soul Men (2008)

A lófarkas Samuel L. Jackson csúnyán megorrolt a jobb oldalon látható férfira, mert az ugyanolyan fellépő ruhát választott a Ki mit tud?-ra, mint ő. A másik férfi kiröhögi a kakaskodást, de rosszul teszi, mert a következő pillanatban Samuel L. Jackson a kezében szorongatott mikrofonnal szájba fogja vágni.

Forrás: Vico

- - -

Spirit - A sikító város (2008)

Samuel L. Jackson egy borzokból készült bundával és méretes fegyverével igyekszik elszántan távol tartani magától a körülötte kéjesen tekergő nőket, akik azonban ettől az ellenállástól még inkább tűzbe jönnek. Zorro a bal fölső sarokból tehetetlenül figyeli az eseményeket.

Forrás: Vico

- - -

Mother and Child (2009)

A csokornyakkendős Samuel L. Jackson már épp megsértődne, amiért egyedül csak az ő kockájába nem hajol be senki. De még időben feladja a büszkeségét, és a következő sorban már ő az, aki egy szeretetteljes buccal áthajol Naomi Wattshoz.

Forrás: Vico

- - -

Nincs határ (2010)

Samuel L. Jackson ebben a filmben egy olyan kordzakós dzsinnt személyesít meg, akit sajnos túl későn dörzsöltek elő a lámpásból. Ekkor már csak a szörnyű pusztítást látja, és miután némi vér is fröccsen a nyakába, inkább szomorúan visszabújik a helyére.

Forrás: Vico

- - -

The Sunset Limited (2011)

Samuel L. Jackson és Tommy Lee Jones már olyan régóta bújócskáznak, hogy egészen beleöregedtek, de még mindig nem találják egymást. Már mindketten úgy érzik, hogy szerencsésebb lett volna fekete-fehér, igen-nemmel elütni az időt.

Forrás: Vico

- - -

Arena (2011)

A magabiztos kópétekintetben bujkáló káröröm annak tulajdonítható, hogy Samuel L. Jackson már tudja, nem neki, hanem a mellette lévő kialvatlan fiúnak kell megküzdenie az arénában. Ezért aztán még az sem zavarja, hogy egy kard csiklandozza a nyakát.

Forrás: Vico

- - -

The Samaritan (2012)

Samuel L. Jacksonnak kigúvadnak a szemei, és lőni sem rest, annyira szenvedélyesen szeretne megkaparintani egy titkot. A karjában lévő lány azonban próbálja jobb belátásra bírni, hiszen ő már ismeri a férfit, és tudja, milyen könnyen fecseg ki titkokat.

Forrás: Vico

- - -

Meeting Evil (2012)

Bár Samuel L. Jackson valóban nagyon gonoszan néz, és ijesztően világít a szeme fehérje, az őt a tükörben megpillantó előtérben lévő férfi nem ezért kámpicsorodott el. Őt az zaklatta föl, hogy az alcímmel ellentétben Samuel L. Jackson nem kopogott, mielőtt bement a lakásába.

Forrás: Vico