Vágólapra másolva!
A Die Hard 4-ből számunkra az derült ki, hogy az ötvenkét éves Bruce Willis még most is ugyanolyan dögös - ha nem dögösebb -, mint az első rész idején volt. Ennek apropóján összeállítottuk szubjektív toplistánkat az öt legszexisebb, ötven fölötti férfiszínészről, akik még ma is megdobogtatják a szívünket, ha feltűnnek a vásznon.
Vágólapra másolva!

#5 - Jeremy Irons

Kora: 58 éves (születésnapja: 1948. szeptember 19.)

Kedvenceink az évek során: Egyik viszonylag korai, jelentős szerepét David Cronenberg '88-as Két test, egy lélek című thrillerében játszotta, amelyben két szomorú sorsra jutó, egypetéjű ikret alakított. Legtöbb filmjében azóta is ijesztő vagy legalábbis kicsit furcsa figurákat játszik: A szerencse forgandó-ban felesége elleni gyilkossági kísérlettel gyanúsított férj, a Die Hard 3-ban német rosszfiú, a Lopott szépség-ben haldokló művész, a Lolitá-ban pedofil hajlamú tanár volt. Állítólag forgatások alatt nagyon szigorú és fegyelmezett, és ha a díjak egyáltalán jeleznek valamit, akkor elhihetjük, hogy nagyon komolyan veszi a szakmáját, mert már minden létező elismerést begyűjtött az alakításaiért.

Forrás: [origo]

Szexisebb, mint valaha: A majdnem 190 centi magas, intenzív tekintetű Ironsban tényleg van valami nyugtalanító, de éppen furcsa kisugárzása miatt szexi. Elegáns angol úriember benyomását kelti, hideg és megközelíthetetlen, és mégis úgy tűnik, a felszín alatt valami nagy szenvedély forr, ami ma is ugyanúgy kitapintható, mint fiatalkorában.

Néznivaló: Irons a halálbüntetés ellen emel szót ebben a néhány perces reklámfilmben.