Vágólapra másolva!
A 2011-et feldolgozó cikksorozatunk utolsó darabjához érkeztünk, amelyben az év legdögösebb színésznőit állítjuk sorrendbe szigorúan szubjektív mércénk szerint. Az elmúlt év különösen erős volt jó csajokban, így nem ötös, még csak nem is tízes, hanem tizenötös listát voltunk kénytelenek összeállítani a hölgyekből.
Vágólapra másolva!

15. Astrid Berges-Frisbey (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken)

Forrás: [origo]

A Karib-tenger kalózai legújabb részében a nézőknek nélkülözniük kellett Keira Knightley törékeny szépségét, de mivel nem maradhatott kalandfilm mutatós hősnő nélkül, a misszionárius sráccal összegabalyodó sellőlány szerepére az alkotók felkutatták a költői nevű spanyol modellt. Astrid bizonyos szögből teljesen úgy néz ki, mint Keira Knightley, más szögből viszont kissé buta tekintetű tucatszépség.

- - -

14. Mia Wasikowska (A gyerekek jól vannak, Jane Eyre, A nyugtalanság kora)

Forrás: [origo]

Ennek a sebezhető őzike-külsőnek akkor sem lehet ellenállni, hogyha közben pontosan tudod, hogy az Alice Csodaországban címszerepével nevet szerző ifjú színésznő smink nélkül pont úgy néz ki, mint a pénztáros lány a sarki éjjel-nappaliban.

- - -

13. Paula Patton (Mission: Impossible: Fantom protokoll)

Forrás: [origo]

A Mission: Impossible 4 bombázójának hibátlan testéről korábban részletes cikkben emlékeztünk meg; ezért most csak arra a pikáns részletre hívnánk fel olvasóink figyelmét, hogy listánk tizenharmadik helyezettje egy übernyálas fehér r'n'b énekes neje, akivel közös szexuális életük élményekben gazdag mozzanatairól a színésznő sűrűn és szívesen nyilatkozik újságíróknak.

- - -

12. Nicky Whelan (Elhajlási engedély)

Forrás: [origo]

Eddig nem ismertük ezt az ausztrál színésznőt, de abban biztosak vagyunk, hogy az Elhajlási engedély lúzer férjével ellentétben a férfiak 99 százaléka nem utasítaná el közeledését, ha a házastársi hűség két lábon járó szakítópróbájaként lehántaná magáról a laza rucit a facéron töltött hét utolsó bulis estéjén.

- - -

11. Mila Kunis (Fekete hattyú, Barátság extrákkal)

Forrás: InterCom

Tizennégy éves korában Angelina Jolie fiatalkori mását alakította a Gia című filmben, mostanra pedig dögösség tekintetében is idősebb kolléganője nyomába ért. Nem csoda, hogy a Fekete hattyú-ban ő volt Natalie Portman vad szexuális fantáziáinak főszereplője, a Barátság extrákkal-ban pedig bájai Justin Timberlake-et bolondították bele egy stabil párkapcsolatba.

- - -

10. Emily Browning (Álomháború)

Forrás: [origo]

Az Álomháború című film elég nagy katyvasz volt, de már az sokat segített volna rajta, ha a porcelántestű Emily Browning (állítólag) őrülten izgató táncát nem hagyják drasztikusan félbe a bombasztikus, de üres akciójelenetek kedvéért.

- - -

9. Léa Seydoux (Éjfélkor Párizsban, Mission: Impossible: Fantom protokoll)

Forrás: [origo]

Léa Seydoux meglepően emlékeztet a hatvanas évekbeli francia művészfilmek nyegle hősnőire (főleg frufruval), azt leszámítva, hogy egészen figyelemreméltó, gyönyörű telt keblei vannak, melyeket már egy korábbi posztunkban sok képpel kísérve méltattunk. Az echte franciaság Woody Allennek is feltűnhetett, ezért oszthatta rá idei vígjátékában a Cole Porter-lemezeket áruló párizsi bohém lány közhelyes szerepét. A színésznő nagy lehetősége azonban tavaly a Mission: Impossible 4 francia bérgyilkosnőjének megformálása volt; kár, hogy erényeihez mérten kevés jelenet jutott neki (körülbelül kettő és fél).

- - -

8. Brooklyn Decker (Kellékfeleség)

Forrás: [origo]

Férfiasan bevalljuk, hogy nem láttuk a Kellékfeleség című Adam Sandler-opuszt, viszont arról értesültünk, hogy szerepel benne ez az észbontó Sports Illustrated-modell, aki valószínűleg egy zsákból sem tudná kiszínészkedni magát, cserébe viszont így néz ki.

- - -

7. Rosie Huntington-Whiteley (Transformers 3)

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=mnqFELd2WKCx1E25


Ő volt az a szupermodell, aki a nem kevésbé dekoratív Megan Foxot váltotta a harmadik Transformers-filmben. A kritikusok versenyt gyalázták színészi képességeit, szerkesztőségünk némileg elfogult véleménye szerint azonban hozta a műfajban elvárható hitelességet. (Bár igaz, 2011-ben a legjobb mozgóképes alkotás, amelyben szerepelt, nem a Transformers 3, hanem ez az Agent Provocateur-reklám volt.) Piszkafatípus apró fenékkel és kamaszlánynyi mellecskékkel, de azt el kell ismerni, pontosan az ilyen vékony combokon mutat igazán jól a harisnyatartó. Rosie számos figyelemreméltó tulajdonsága közül az egyik, hogy minden körülmények között szívesen mutogatja bájait: a fotózáson még a világítással bajlódnak, de ő már, huss, le is dobta magáról a göncöket. Érdemes róla még megemlíteni, hogy az életben Jason Statham nője.

- - -

6. Olivia Wilde (A következő három nap, Cowboyok és űrlények, Lopott idő, Testcsere)

Forrás: [origo]

2011 volt az az év, amikor mindenkinek egy picit már elege lett Dr. House kedvenc kis 13-asából. Négy borzalmas filmben is megmutatta magát, melyekről mind csak azt az egyetlen pozitívumot lehet említeni, hogy Olivia pikáns vonásai is felbukkannak bennük.

- - -

5. Amanda Seyfried (Chloe - A kísértés iskolája, A lány és a farkas, Lopott idő)

Forrás: [origo]

A Mamma Miá-ban nyakigláb szőke menyasszonyként felbukkant Amanda legfőbb szexepilje a jólnevelt babaarc és a buja test között feszülő izgató ellentét. A Chloe - A kísértés iskolája című filmben valószínűleg emiatt a rejtett erotika miatt bízták rá a féltékenykedő feleséget is elcsábító prostituált szerepét. Amanda szintén sok alkotásban bukkant fel tavaly, de ha igazán jó filmet akarunk nézni tőle, nyúljunk vissza a 2009-es, méltatlanul mellőzött Ördög bújt belém-ig.

- - -

4. Christina Hendricks (Drive)

Forrás: Fórum Hungary

Bár a fenti képen sajnos ez annyira nem szembetűnő, elképesztő külsejű nővel van dolgunk. Rubens zavarában felrúgná a festőállványát, ha látná. Mindenki tudja, hogy a Mad Men - Reklámőrültek című sorozatban felbukkant színésznőnek zavarba ejtő méretű mellei vannak, de ha ez még nem lenne elég, mindehhez izgalmas arcvonások és répavörös fürtök társulnak. A Drive-ban megpróbáltak több kilométerről ható, őrjítő szexualitásából lefaragni, ezért ronda lebernyegekbe öltöztették és proli aranykarikát nyomtak a fülébe, hogy a cuki Carey Mulligant is észrevegyük mellette.

- - -

3. Amber Heard (Féktelen harag, Rumnapló)

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CTXG3SVVFEzymwGK


A szerencsétlenül csordogáló Rumnapló csak azokban a jelenetekben tér egy kicsit magához, amikor a valószínűtlenül gyönyörű Amber Heard kihívó piros ajkai feltűnnek a vásznon. A film számos baklövése közül az volt a legidegesítőbb, amikor a szexuálisan túlfűtött diszkójelenetben a kamera pont akkor hagyta el a helyiséget, mikor Amber a tánc hevében épp lehámozni készült magáról az őrjítő vörös miniruhát.

- - -

2. (megosztva) January Jones (Ismeretlen férfi, X-Men: Az elsők)

Forrás: [origo]

Hideg, elegáns és méltóságteljes szépség, akinél keresve sem találhattak volna jobbat a gyémánttömbként pusztító szuperhős szerepére az X-Men-ben. Viszont az a hír járja, hogy a jégkirálynő külső alatt egy igazi heves nimfomán lakik; a színésznő ennek bizonyítékául tavaly csak úgy váratlanul összeszedett egy gyereket, akinek máig nem tudni, ki az apja.

- - -

2. (megosztva) Gemma Arterton (Tamara Drewe)

Forrás: [origo]

Ilyen, amikor a vad szexualitás a lányos ártatlanság álarcát ölti. A Quantum csendjé-ben megismert Bond-lány legutóbb az álmos angol vidéki tanyavilág férfilakóinak lelkivilágát dúlta fel a Tamara Drewe című remek vígjátékban.

- - -

1. Kat Dennings (Thor)

Forrás: [origo]

Mérget vennénk rá, hogy Natalie Portman előzetes szerződésben rögzítette, hogy a Thor-ban az asszisztensét játszó csodaszép Katnek minden jelenetben muszáj SZTK-szemüveggel vagy idétlen sapkával elcsúnyítania magát, nehogy elhomályosítsa őt. Az amerikai színésznőért mi már a Dalok ismerkedéshez óta őrülten rajongunk, de most az idei 2 Broke Girls című tévésorozat és a szuperhősös képregényfilm miatt többen is felkapták rá a fejüket. Kisugárzásának titka a férfiakra mágikus erővel ható hatalmas száj-hatalmas szemek kombó, de a Scarlett Johansson pucér fotóit is kiszivárogtató hacker nyomozásának, valamint egyéb képeknek köszönhetően azt is tudjuk, Kat az ötvenes évek szexszimbólumait is megszégyenítő dús kebelnek és kerek csípőnek is örvendhet.