Az év legjobb pasijai

Vágólapra másolva!
Hét olyan újonc pasit találtunk az idei filmfelhozatalban, akik megdobogtatták a szívünket és megremegtették a lábunkat a moziban. Van köztük némafilmsztár, sztriptíztános, gyúrós hústorony és zabolátlan szerelmes, de két apukától és még egy pszichopata gyilkostól is elgyengültünk. A lista vállaltan szubjektív, és sorrendet nem állapítottunk meg a szívdöglesztő férfiak közt.
Vágólapra másolva!

Jean Dujardin (The Artist, A két mesterlövész)

Forrás: AFP

Jean Dujardin az Apró, kis hazugságok-ban és A két mesterlövész-ben bizonyította, hogy remekül működik modern macsóként, de a The Artist volt a sármja igazi próbája: aki idétlen bajuszkával és 30-as évekbeli ripacskodással is képes elbűvölni a mai nőket, az biztos, hogy talpig férfi.

* * *

Jérémie Elkaim (Szemünk fénye, Polisse)

Forrás: AFP

Jérémie Elkaim az intellektuális-érzékeny típust testesíti meg, aki akkor a legvonzóbb, amikor van egy kis szakálla is. Bevalljuk, hogy nem is annyira önmagában érte mint pasiért döglünk, hanem azzal vett le minket a lábáról, hogy a Szemünk fénye rendező-főszereplőnőjével annyira bájos pár voltak együtt.

* * *

Pio Marmai (A legszebb dolog)

Forrás: AFP

Pio Marmai nemcsak abban hasonlít Jérémie Elkaimra, hogy apukát játszik A legszebb dolog-ban, hanem típusra is - de Marmai eggyel szexisebb. Borostásan, zilált, kicsit zsíros hajjal és még szájából kilógó cigivel együtt is megvesszük bármikor.

* * *

Ezra Miller (Beszélnünk kell Kevinről)

Forrás: AFP

Akármilyen hátborzongatóan eszi is a licsit Ezra Miller a Beszélnünk kell Kevinről egyik kulcsjelenetében, az azért világos, hogy a tizenkilenc éves színészfiú fájdalmasan szép. Elalélunk egzotikus vonásaitól, mandulavágású szemeitől és szemtelenül kacskaringózó, ébenfekete hajától.

* * *

Alex Pettyfer (Magic Mike)

Forrás: AFP

A Magic Mike tangában riszáló jópasi-serege önálló cikket érdemel, de a friss hús a filmben Alex Pettyfer volt, aki még Matthew McConaughey és Channing Tatum árnyékában is képes volt magához vonzani a női tekinteteket. A saját fülünkkel hallottuk, ahogy egy kétgyerekes családanya a film közben kijelentette, hogy készen áll elhagyni a férjét, amennyiben Pettyfer bejelentkezik nála. Mi a cuki borostáját bírjuk a legjobban.

* * *

Matthias Schoenaerts (Bikanyak)

Forrás: Mozinet

A Bikanyak-ban legfeljebb azok pöröghettek rá, akik kifejezetten az izomkolosszusokra buknak, de nézzük csak meg, hogyan fest a belga Matthias Schoenaerts az életben! Ugye-ugye? És hát az sem hátrány, hogy zúdul belőle a tesztoszteron.

* * *

Sebastian Urzendowsky (Viszlát, első szerelem)

Forrás: AFP

Polgár Tomi német megfelelője, Sebastian Urzendowsky attól olyan elragadó, hogy rögtön érezni benne az ösztönlényt. A Viszlát, első szerelem-ben egyszerre vad és gyengéd, buja és kisfiús, egyáltalán nem csodálkozunk, hogy a főhősnő nem tudta túltenni magát rajta. Jövőre Császi Ádám Viharsarok című filmjéből fog kiderülni, a fiúszerelem is ugyanilyen jól áll-e neki.

----

Olvasd el a többi év végi toplistánkat is!