Cate Blanchett mellét lángnyelvek nyaldossák

Cannes 2014 vörös szőnyeg, Pappeszti
Vágólapra másolva!
Két cannes-i vetítés között idén is szakítottunk időt arra, hogy vessünk néhány pillantást a vörös szőnyegen felvonuló sztárokra. Az első négy napon láttuk többek között a mindig csodás Cate Blanchettet, az arckezeléséről frissen szalajtott Nicole Kidmant, a meglepő módon most is szorosan testre simuló estélyiben pompázó Eva Longoriát és az idő múlásával bátran dacoló Salma Hayeket. 
Vágólapra másolva!

10. Salma Hayek

Ez a nő mikor állt meg az öregedésben? Annyira hihetetlenül jól néz ki, hogy nem is érdekel, mi a ruháján ez a derékra biggyesztett selyemcafat.

Salma Hayek Forrás: AFP

- - -

9. Monica Bellucci

A klasszikus olasz nőideál megtestesítőjétől azt várni, hogy egyszer az életben ne dögös szicíliai özvegynek öltözzön, olyan lenne, mint Lady Gagától azt kérni, farmerban lépjen fel.

Monica Bellucci Forrás: AFP

- - -

8. Eva Longoria

Ugyanez elmondható Született feleségek sztárjáról és a testre tapadó, uszályos sellőruhákról. Ilyenek lógnak csak otthon a szekrényében, na.

Eva Longoria Forrás: AFP

- - -

7. Julianne Moore

Úgy megnéztem volna ebben a feszes, bordó bőrruciban. Miért kellett ezt a csúnya szoknyát föléhúzni?

Julianne Moore Forrás: AFP

- - -

6. Jessica Chastain

Egy istennőnek még azt is megbocsájtjuk, hogy fantáziátlan módon ugyanolyan királykék cipőt húzott, mint a ruhája. De csak neki, és csak most az egyszer.

Jessica Chastain Forrás: AFP

- - -

5. Nicole Kidman

A tavalyi fesztivál zsűritagjaként nap mint nap elkápráztatott minket. A főszereplésével készült idei nyitófilmről, a Grace - Monaco csillagá-ról sajnos ez nem mondható el, de a premierre választott estélyiben ezúttal is igazi hercegnő volt.

Nicole Kidman Forrás: AFP

- - -

4. Audrey Tautou

A nyolcvanas évek szakszervezeti bulijain ropták ilyenben. Imádnivaló.

Audrey Tautou Forrás: AFP

- - -

3. Léa Seydoux

Majd pont az Yves Saint Laurent életéről készült filmje bemutatóján nem lesz tökéletesen stílusos, lehengerlő díva. Az volt.

Léa Seydoux Forrás: AFP

- - -

2. Blake Lively

A színésznő férjét, Ryan Reynoldsot kísérte el Atom Egoyan The Captive című filmjének bemutatójára. Kész szerencse, hogy nem a Grace - Monaco csillagá-ra, mert ebben a ruhában ő is kiköpött hercegnő, és elég furán vette volna ki magát, ha így jelenik meg.

Blake Lively Forrás: AFP

- - -

1. Cate Blanchett

Csak egyszer nem lehetne, hogy ne legyen tökéletes? Csak egyetlen egyszer. Az Így neveld a sárkányodat 2 bemutatóján stílusosan sárkánypikkelyekkel és lángnyelvekkel díszített ruhában jelent meg, de nem röhejesen, hanem istenien festett.

Cate Blanchett Forrás: AFP