Vágólapra másolva!
Ma véget ér a gyönyörű nők egyeduralma az [origo] filmklub hasábjain: egy andalító tekintetű, csókolnivaló ajkú pasival megkezdjük a legdögösebb férfiszínészeket felvonultató cikksorozatunkat.
Vágólapra másolva!

#1 - Adrian Grenier

Született: 1976. július 10.

Ki ez a csávó?

- Hippiszülők gyermeke, akiben apacs, ír és francia vér keveredik.

- Első filmszerepét a '97-es Arresting Giná-ban játszotta, aztán feltűnt Woody Allen Sztárral szemben-jében, az Őrjítő szerelem-ben, John Waters Cecil B. Demented-jében és a Hart háborújá-ban is, de aki azt állítja, hogy ezekből a filmekből emlékszik rá, hazudik.

- Az Őrjítő szerelem soundtrackjén szereplő Britney Spears-szám, a Crazy klipjében belekóstolt a mixerkedésbe is egy kicsit.


- Az ördög Pradát visel-re sem miatta emlékszünk, de abban a pár percben, ami Anne Hathaway (ex)pasijaként kijutott neki a filmből, bájos volt.

- A 2004 óta futó végtelenül szórakoztató HBO-sorozatban, a Magyarországon a szerencsétlen Törtetők címen futó Entourage-ban ismerte meg és szeretett bele a világ. Vincent Chase a sztárság küszöbén álló fiatal színész Hollywoodban, aki elmaradhatatlan sleppjével lazán evez Los Angeles zavaros vizein. Barátaihoz mindig hű, a csajoknak természetes báját villantja meg, az életet könnyedén veszi - a nők az ágyába, a férfiak a bőrébe akarnak bújni.

Amikor nem színészkedik, akkor

- Főleg zenél. Zongorán, gitáron, kürtön és dobon is játszik, jelenleg két bandában is nyomja: a Kid Friendlyben énekel, a The Honey Brothersben dobol.


- Rendez is. Első egész estés dokumentumfilmjében azt követhettük nyomon, hogy hogyan kereste meg az apját, aki egészen kicsi korában tűnt el az életéből, a bemutatás előtt álló Teenage Paparazzi pedig a sztárkultusz ínyencségeit boncolgatja többek közt Paris Hilton közreműködésével.

Ő mondta magáról

"Minden vonásom nagy: nagy szemöldök, nagy orr, nagy ajkak, nagy, érzékeny fülcimpák, nagy haj. Nem lehet csak úgy elmenni mellettem."