Nagy Ervin egy szekrényben kuksol, Jim Carrey mindenkit utál

Vágólapra másolva!
Nagy Ervin beköltözik egy kiskorú lány szekrényébe, a vén Jim Carrey utál mindenkit, Mácsai Pál szürreális vízióban találja magát, Vince Vaughn és haverjai egy trópusi szigeten próbálják összerakni szétesett életüket, Rachel Weisz illegális kalandba keveredik, a balassagyarmatiak pedig megvédik a városukat a héten a mozikban.
Vágólapra másolva!

Szobafogság / Pinprick - 2009

Miről szól? Miriam és kamaszlánya, Charlotte ketten laknak a nagy családi házban mióta a férj/apa elköltözött. Egy titokzatos idegen bukkan fel a színen, aki Miriam tudta nélkül beköltözik Charlotte gardróbjába, majd az anyát is megkörnyékezi.

Ki a rendező? Az amerikai, de régóta nálunk élő Daniel Young első nagyjátékfilmje.

Kik a szereplők? Miriamot Rachael Blake (Lantana) játssza, Charlotte-ot Laura Greenwood (Grimm) alakítja. Az idegent Nagy Ervin formálja meg, az apa Rátóti Zoltán.

Kinek ajánljuk? Korábban intim női thrillerként definiáltuk a film műfaját, tartjuk magunkat ahhoz, hogy akinek ez vonzón hangzik, nem fog csalódni.

Mit mondunk még a filmről? Olvasd el Filmszemlés minikritikánkat!

Mit mond a rendező a filmről? A Filmszemlés sajtóvetítés után beszélgettünk a rendezővel, aki jobb színben látja a magyarokat, mint mi magunkat. Olvasd el interjúnkat Daniel Younggal!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=V06SZeAxNx82u9gy