Angie szembemegy a katicabogárral

Vágólapra másolva!
Szűk célközönségnek szólnak az eheti premierek: csak Angelina Jolie legelszántabb rajongói és az óvodások járnak jól.
Vágólapra másolva!

Salt ügynök / Salt - 2010

Miről szól? Evelyn Salt CIA-ügynököt meggyanúsítják, hogy orosz kém. Neki több sem kell, lelécel.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=4PQRlInCJwTVORTZ

Ki a rendező? Phillip Noyce, a Hazafias játékok, a Végveszélyben és A csendes amerikai rendezője csinálta a filmet az eddigi munkássága alapján zseninek éppenséggel nem nevezhető Kurt Wimmer (Equilibrium, Ultraviola, Törvénytisztelő polgár) forgatókönyvéből.

Kik a szereplők? Saltot Angelina Jolie alakítja, nyomában többek közt Liev Schreiber (az X-Men kezdetek: Farkas Victor Creedje) lohol. Salt férje August Diehl (Pénzhamisítók).

Kinek ajánljuk? Jó szívvel csak azoknak, akik annyira szerelmesek Jolie-ba, hogy úgy érzik, minden filmjét látniuk kell.

Mit mondunk még a filmről? Angelina Jolie Tom Cruise-tól vette át a Salt ügynök főszerepét, úgy, hogy át se írták nagyon a forgatókönyvet. Olyan is lett: egy szupersztár sürög-forog a közepén, a kémsztori száz százalékig hihetetlen és hiteltelen, a hősön nem fog golyó, lézer, kötél vagy gravitáció. Röviden: üres tucatfilm, nagyon híres emberrel a közepén. Olvasd el kritikánkat!

* * *

Bogyó és Babóca - 13 mese - 2010

Miről szól? Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány kalandjait meséli el a film, Bartos Erika képeskönyv-sorozata alapján.

Forrás: [origo]

Ki a rendező? M. Tóth Géza (Maestro, Mama) és Antonin Krizsanics lehelt életet Bartos Erika rajzaiba.

Kik a szereplők? A vásznon az élénkszínű erdei népséget látjuk, közben Pogány Judit meséjét hallgatjuk.

Kinek ajánljuk? Ovis korú mozizóknak.