Antonio Banderast megkívánják, bunkó földönkívüli parádézik a sivatagban - premierek

Vágólapra másolva!
Woody Allen kedvesen mókázik, egy bunkó űrlény menekül az amerikai hatóságok elől, a magyar dolgozók csapatépítésen senyvednek a héten a mozikban.
Vágólapra másolva!

Férfit látok álmaidban / You Will Meet a Tall Dark Stranger - 2010

Miről szól? A kapuzárási pánikban szenvedő Alfie fiatal és szexis partnerre vágyik, a volt felesége azt szeretné tudni, mit hoz a jövő, a lányuk belehabarodik a főnökébe, az ő férje pedig a szemben lakó nőre vet szemet.

Ki a rendező? Woody Allen megint csinált egy kellemesen könnyed filmet az emberi gyarlóságról. A Match Point, a Füles és a Kasszandra álma után ismét Londonban forgatott.

Kik a szereplők? Az apát Anthony Hopkins játssza, elhagyott felesége Gemma Jones (Harry Potter és a Félvér Herceg) alakítja. Lányuk Naomi Watts, az ő főnöke Antonio Banderas, a férje pedig Josh Brolin.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik az olyan emberi komédiákat szeretik, amik közben kicsit magukon is nevethetnek.

Mit mondunk még a filmről? Olvasd el beszámolónkat a 2010-es cannes-i premierről!

* * *

Paul / Paul - 2011

Miről szól? Két képregény- és sci-fi-őrült brit a Comic-Con után UFO-túrára indul az USA-ban egy lakókocsival. Hamarosan találkoznak egy Paul nevű földönkívülivel, akit nem lesz könnyű lerázni.

Ki a rendező? Greg Mottola, aki a Superbad-et és az Adventureland-et is csinálta.

Kik a szereplők? A két jó barátot Nick Frost és Simon Pegg alakítja, akiket láthattunk már együtt a Haláli hullák hajnalá-ban, a Vaskabátok-ban és persze a Spaced című fergeteges sorozatban is.

Kinek ajánljuk? Ha el sem tudod képzelni, mi lehet az a Comic-Con, akkor ez valószínűleg nem a te filmed. Ha tudod, vagy legalább sejted, mi az, akkor valószínűleg jól fogsz szórakozni rajta.

* * *

Team Building - 2010

Miről szól? Egy magyarországi vállalat különféle munkatársai csapatépítő hétvégén vesznek részt egy brit tréner vezetésével.

Ki a rendező? Almási Réka, akinek ez az első nagyjátékfilmje.

Kik a szereplők? A vállalat munkatársai közt találjuk Nagy Zsoltot, Fullajtár Andreát és Kamarás Ivánt is, a tréner Alexis Latham (Apacsok). A Lorá-ból ismert Nagy Péter egy videós srácot alakít, aki rögzíti a hétvége eseményeit.

Kinek ajánljuk? Bárcsak tudnánk ajánlani. Drukkoltunk neki, mint minden első filmnek, de sajnos széteső és lapos lett.