Jennifer Aniston molesztál, a Verdák dübörögnek - premierek

Lewis Hamilton, Verdák 2, McLaren MP4-12C
Vágólapra másolva!
Megint dübörögnek a Pixar-kocsik, Jennifer Aniston szexuálisan zaklatja a beosztottját, Ken Loach az iraki háborún rugózik, egy lány halottat ápol a héten a mozikban.
Vágólapra másolva!

Verdák 2 / Cars 2 - 2011

Miről szól? Miközben Villám McQueen a világbajnokságon versenyez, barátja, Vontató Matuka titkosügynökök nyomozásába keveredik.

Ki a rendező? John Lasseter, aki az első részt is csinálta, illetve Brad Lewis, aki a L'ecsó egyik producere volt.

Kik a szereplők? Az első részből visszatér Villám McQueen és Vontató Matuka, de most felbukkan a színen számos új szereplő, köztük a Michael Caine hangján megszólaló titkosügynök is.

Kinek ajánljuk? Kicsiknek igen, de a felnőttek számára kevésbé élvezhető, mint a legtöbb Pixar-film.

* * *

Förtelmes főnökök / Horrible Bosses - 2011

Miről szól? Nicket folyton megalázza a főnöke, Dale-t szexuálisan zaklatják a munkahelyén, Kurt szeretett főnöke helyére pedig annak szemét fia lép. A három pasi nem bírja tovább: elhatározzák, hogy megölik főnökeiket.

Ki a rendező? Seth Gordon, aki a Négy karácsony-t is csinálta.

Kik a szereplők? A három szerencsétlen Jason Bateman (Juno), Charlie Day (Hétmérföldes szerelem) és Jason Sudeikis (Elhajlási engedély), főnökeik Kevin Spacey, Jennifer Aniston és a felismerhetetlenségig elrondított Colin Farrell.

Kinek ajánljuk? Azok, akik maguk is legszívesebben hidegre tennék borzasztó felettesüket, a moziban veszélytelenül levezethetik gyilkos indulataikat.

* * *

Amador - 2010

Miről szól? Marcela terhes és nincs pénze, ezért vállalja egy Amador nevű, idős, beteg férfi ápolását. Amikor Amador meghal, Marcela nem akar lemondani a bevételi forrásról, és úgy tesz, mintha mi sem történt volna.

Ki a rendező? A spanyol Fernando León de Aranoa, aki a Napfényes hétfők-et és az Utcalányok-at is rendezte.

Kik a szereplők? Marcelát a Fausta éneke címszerepéből ismert Magaly Solier alakítja, Amadort Celso Bugallo (A belső tenger) játssza.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akiket nem zavar a dráma és a bizarr humor keverése egy filmben.

* * *

Halál sugárút / Route Irish - 2010

Miről szól? Fergus egy brit ex-katona, aki leszerelése után Irakban dolgozik fegyveres biztonsági emberként. Barátja, Frankie gyanús körülmények közt meghal, és Fergus úgy dönt, maga deríti ki az igazságot.

Ki a rendező? Ken Loach, akinek nem állnak különösebben jól a háborús filmek, legalábbis mi már a Felkavar a szél-t se igazán szerettük.

Kik a szereplők? Fergust Mark Womack alakítja, aki eddig főleg tévésorozatokban szerepelt, Frankie-t John Bishop játssza.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik egyszerűen képtelenek betelni az iraki háborúról szóló filmekkel.

----------

Elkezdtünk gusztustalanul nyomulni a Facebookon is. Lájkolj minket, hogy minél több lájkolónk legyen!