Palvin Barbara nyakig érő harisnyába bújt

Cannes 2015, vörös szőnyeg 5
Vágólapra másolva!
Lassan véget ér az idei cannes-i fesztivál, gyorsan húzzunk még bele, és szemezgessünk a legutóbbi premiereken felvonult sztárok ruháiból! Jane Fonda magára tekert egy sötétítőfüggönyt, Rachel Weisz smaragdban tündökölt, és végre befutott Palvin Barbara is, aki a L'Oréal egyik arcaként a cannes-i fesztivál állandó meghívottja.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara

Már évek óta bérelt helye van vörös szőnyeges összeállításainkban, és mindig izgatottan várjuk, mivel rukkol elő. Tavaly például egyszerűen imádtuk a vagány, szexi szmokingját. Ez a mostani fekete estélyi látványos, de elég zavarba ejtő, mivel túl sok ötletet akartak belezsúfolni: legyen felül áttetsző, passzírozzunk rá valami trükkös fűzőt, a szoknya legyen aszimmetrikus is, meg átlátszó is, meg pliszírozott is. Még leírni is sok. Viszont Barbara láthatóan szuperül érzi benne magát, és ez a lényeg.

Palvin Barbara az Ifjúság cannes-i díszbemutatóján Forrás: AFP

Hátulról csak tovább bonyolódik a dolog.

Palvin Barbara hátulról Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Barbara csütörtök este egy jótékonysági rendezvényen is megjelent, és a stylistja a feketéhez hasonló műkorcsolyajelmezbe bújtatta. Még a ruhával egybeszabott kesztyűje is van!

Palvin Barbara a Cinema Against AIDS gálán Forrás: AFP

Karlie Kloss (szupermodell)

Nahát, hogy mennyi szemét összegyűlik pár perc alatt a vörös szőnyegen! És még véletlenül sem erre a bájos hölgyre gondolunk, aki véletlenül fordítva vette fel a ruháját..

Karlie Kloss Forrás: AFP

Aishwarya Rai

A bollywoodi színésznő szintén a L'Oréal egyik arca, és minden évben megbízhatóan szállítja a túlzásoktól nem mentes, csillogó-villogó ruhákat. Csak azt nehéz elképzelni, hogyan ül végig egy vetítést egy ilyen cuccban (valószínűleg sehogy, egyből lelép az oldalsó kijáraton).

Aishwarya Rai Forrás: AFP

Jane Fonda

Mi ez a mánia? Catherine Deneuve után most az amerikai dívát csavarták több méternyi gyűrött taftba. Ez valaki szerint szép?

Jane Fonda Forrás: AFP

Louise Bourgoin (francia színésznő)

Szinte pihentető felüdülés a szemnek az előző anyagkavalkád után egy ilyen egyszerű, modern darab. Ez a frizura pedig imádnivaló.

Louise Bourgoin Forrás: AFP

Madalina Ghenea

A román modell és színésznő az Ifjúság egyik jelenetében anyaszült meztelenül sétál be a medencébe. Szerintem bátrabb és vagányabb dolog lett volna a film premierjére nem egy ilyen meztelenséget sugalló ruhát, hanem egy visszafogott, modern darabot választani. Ez így olyan közhelyes.

Madalina Ghenea Forrás: AFP

Rachel Weisz (Michael Caine társaságában)

Ha akarom, unalmasan matrónás, ha akarom, klasszikus hollywoodi glamúr. Legyen az utóbbi!

Michael Caine és Rachel Weisz Forrás: AFP

Sophie Marceau

Az idei felhozatalból egyértelműen ez a legklasszabb ruhája: úgy szexi, hogy nem lóg ki semmije, vagány, és van az egészben egy jópofa kacsintás a nyolcvanas évek diszkóvilágára.

Sophie Marceau Forrás: AFP

Irene Jacob

Két francia színésznő a cannes-i fesztiválon, de Sophie Marceau mellett Irene Jacob inkább úgy fest, mintha valami tanár néni véletlenül besodródott volna a vörös szőnyegre a díva mellé.

Sophie Marceau és Irene Jacob Forrás: AFP