Nézze meg a magyar válogatottról készült filmet!

Így buliztak a magyarok Budapest utcáin: tombolt a közönség!

Magyar Válogatott EB Foci Lyon A Magyar Válogatott 3-3-as döntetlent ért el Portugália ellen a 2016-os Európa Bajnokság csoportkörének utolsó mérkőzésén Lyonban
A Magyar Válogatott 3-3-as döntetlent ért el Portugália ellen a 2016-os Európa Bajnokság csoportkörének utolsó mérkőzésén Lyonban
Vágólapra másolva!
A Magyar csapat – "...még 50 perc..." című film 14 napig teljes terjedelmében megtekinthető a TV2.hu oldalán. Ne is vacakoljon, kattintson, és nézze meg itt helyben! 
Vágólapra másolva!

A filmet június 9-én, egy nappal az Eb rajtja előtt mutatták be. Muhi András Pires és stábja négy év alatt két selejtezősorozat mérkőzésein összesen 250 óra nyersanyagot forgatott.

"A drámai csúcspontok tálcán kínálták magukat, és a mámoros ünneplésbe torkolló, Eb-részvétellel végződő sorozatból egy már-már felemelő darab született" – írtuk korábbi kritikánkban.

A film legnagyobb erénye, hogy vannak benne soha nem látott felvételek: a telki edzőközpont folyosóján tengózó Dzsudzsák Balázs és Szalai Ádám, edzések, taktikai értekezletek, meccs előtti eligazítások.

A vége totális katarzis, a norvégok elleni két meccset Storck jutalomjátékként vezette föl, a csapat pedig hitt neki. A Groupamában rendezett visszavágó szünetében látszott, hogy nem fogunk veszíteni. A második félidőre kivonuló csapat minden tagja tisztában volt vele, hogy "még van 50 perc".