Óriáskivetítőn is lehet szurkolni a magyar válogatottnak

Margitszigeti Atlétikai Centrum, futball-sziget, foci-eb
Margitszigeti Atlétikai Centrum, futball-sziget, foci-eb
Vágólapra másolva!
Aki nem jut ki a franciaországi Európa-bajnokságra szurkolóként, és nem szeretné otthon nézni a mérkőzéseket, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban, jó társaságban, 144 négyzetméteres óriáskivetítőn is megtekintheti az Eb legizgalmasabb pillanatait. Sőt, fogadhat is kedvenc csapatára.
Vágólapra másolva!

Nyáron ismét Eb-lázban ég egész Magyarország, ami nem meglepő, hiszen Kű Lajos 1972-ben rúgott gólja óta nem izgultunk még ennyire a magyar válogatottért.

Aki társaságra vágyik a mérkőzések alatt, és nincsen tippje, hová mehetne akár minden este szurkolni, annak a Margitszigeti Atlétikai Centrum ideális helyszínt kínál: a szervezők 144 négyzetméteres kivetítővel, hatalmas lelátókkal és sok-sok izgalmas programmal várják az érdeklődőknek.

Forrás: Origo

A közösségi élmény sok szempontból adott, hiszen külön szurkolói zóna kerül kialakításra illetve elkészült egy „Futball-sziget Fans” elnevezésű applikáció is, melyen keresztül képet és videót is fel lehet tölteni.

A mérkőzések között és félidőben egy kamera (LuckyCam) beöltözött szurkolókat keres a tömegben és néhány szerencsés értékes ajándékot nyer.