Megőrjítik a skótok az izlandiak mezgyártóját

izlandi szurkolók, foci-Eb 2016
Vágólapra másolva!
Az Errea nem bírja a megrendeléseket, annyira meg vannak bolondulva a skótok az angolokat hazaküldő Izlandiakért. Mindenki mezt akar.
Vágólapra másolva!

"Már eddig is rengeteg megrendelésünk volt, de amióta legyőzték az angolokat, teljes az őrület" - próbált panaszkodni Fabrizio Tadei, az Errea sportszergyártó cég igazgatója.

A szakmában kis halnak számító parmai cégnek egyetlen képviselője van az Európa-bajnokságon, azzal viszont megfogta az isten lábát. Az izlandi válogatott ugyanis a torna első számú szupersztárja lett, úgyhogy zakatolhatnak a gépsorok az Erreánál, mert mindenki izlandi mezt akar venni.

Hétfő óta a legtöbb megrendelés Skóciából érkezik. Nagy-Britannia lúzerei (az egyetlen válogatott, amelyik nem jutott ki az Eb-re a szigetről) ugyanis választottak maguknak egy csapatot, és persze, hogy az angolok kezébe repülőjegyet nyomó izlandiak lettek azok.

A skótok már a meccs előtt is megmutatták, hogy kinek fognak szurkolni: a tartományban fellelhető Iceland nevű bolthálózat ötpennys nejlonzacskóiba bújva szurkoltak új kedvenceiknek, akik meg is hálálták a kelták buzdítását.