Készül az ünneplésre Budapest

szurkolók budapest
Budapest, 2016. június 22. Ünneplő szurkolók a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzés végén Budapesten, a Deák téren 2016. június 22-én. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság vasárnap esti magyar-belga meccsét követően várható szurkolói vonulás miatt lezárások lehetnek Budapest belvárosában.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján közzétett közleménye szerint vasárnap 23 órától hétfő hajnali 4 óráig az V., VI. és VII. kerületben lehetnek forgalomkorlátozások.

A Szent István körúton, a Teréz körúton, az Erzsébet körúton, a Király utcában, a Wesselényi utcában, a Károly körúton, az Akadémia úton, a József Attila utcában, a Széchenyi István téren és a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Erzsébet téren lehetnek szakaszosan és időszakosan zárások.

Korábban a magyar válogatott minden mérkőzése után boldog tömeg foglalta el Budapest egyes részeit, jellemzően a Nagykörút környékét, de a rendőrségnek senki ellen nem kellett intézkednie.

Örömünnep Budapesten Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A 44 év után ismét Eb-résztvevő magyar válogatott öt pontjával veretlenül nyerte meg az F csoportot. A nyolcaddöntős mérkőzését vasárnap 21 órától Toulouse-ban játssza Belgiummal, amely néhány hónapja még vezette a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáját.