Vágólapra másolva!
Az Unibet fogadóiroda összeszedett tíz érdekes statisztikai adatot, amely segíthet megtippelni a vasárnap esti Magyarország–Belgium Eb-nyolcaddöntő végkimenetelét, vagy irányt mutathat egy-egy speciális fogadásban.
Vágólapra másolva!

1. A két csapat legutóbbi 12 meccséből nyolcat a belgák nyertek, két döntetlen mellett két magyar győzelem született. A fogadóirodánál egyértelműen a belgák a favoritok a továbbjutásra 1,25-ös szorzóval.

2. A magyar válogatott eddig négyszer játszott az Eb-n egyenes kieséses szakaszban, a négy meccsből csak egyet nyert meg. A magyarok továbbjutására 4,15 a szorzó.

Még veretlenek Dzsudzsákék Forrás: Twitter/FotoPyK

3. Belgium nyolc meccs óta veretlen a magyarok ellen, ebből hatot megnyert. Arra, hogy a rendes játékidőben győznek a belgák, 1,61 a szorzó.

4. A magyar válogatott még veretlen az Eb-n, legutóbb az 1954-es vébén fordult elő az, hogy zsinórban négy meccsen nem kapott ki. A magyarok 90 perces győzelmére 7,5 az odds.

5. Romelu Lukaku a belga válogatott legutóbbi hét meccsén hat gólt lőtt. Arra, hogy legalább két gólt lő ma este, 10-szeres pénzt fizetne az iroda.

Lukaku duplázása jól fizetne Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Alex Livesey

6. A magyar válogatott három gólt lőtt a csoportmeccsek alatt a 16-oson kívülről, többet, mint bármelyik csapat. Annak, hogy Dzsudzsák Balázs ismét betalál 16 méternél távolabbról, 15-ös oddsa van.

7. A két csapat legutóbb 2009-ben Belgiumban játszott egymással egy barátságos meccset, akkor a belgák 3-0-ra nyertek. 10,5-ös szorzó van arra, hogy megismétlődik az az eredmény.

8. A két csapat nagy tornán utoljára az 1982-es vébén találkozott, akkor 1-1-et játszottak a csoportmeccsek alatt. Ugyanennek az eredménynek 8-as oddsa van most.

9. Gera Zoltán 37 évesen és 61 naposan lőtt gólt a portugáloknak, ezzel a második legidősebb játékos lett, aki gólt szerzett Európa-bajnokságon. Hogy Gera ismét betalál, arra 10-es szorzó van.

10. Kevin De Bruyne a belga válogatott legutóbbi 11 meccsén 11 kanadai pontot gyűjtött be (öt gól, hat gólpassz). Arra, hogy ő szerzi a válogatott első gólját, 6-szoros pénzt fizetne a fogadóiroda.