Dárdai: Most talán taktikailag is alulmaradtunk

dzsudzsák dárdai
Vágólapra másolva!
Dárdai Pál szerint már a meccs elején érezni lehetett, hogy nincs benne a válogatottban a továbbjutás, mert a Belgium elleni meccsbe nem úgy ment bele a csapat, mint a korábbiakba. Az egykori kapitány a taktikát sem érezte tökéletesnek. 
Vágólapra másolva!

"Ha nagyon szőrös szívűen vesézem ki a meccset, akkor ez egy 11-3-as mérkőzés volt. Ez egy nagyon jó csapat volt, sajnos még nem a mi nívónk" - kezdte az értékelését a Coca-Cola videóbloggereinek kérdésére Dárdai Pál. A csapatunk alapjait letevő egykori szövetségi kapitány méltatta az ellenfelet, és elmondta, a játéktudás alapján reális a különbség a két csapat között.

"15-20 perc után be lehetett mondani, hogy ma nem vagyunk olyan fittek, mint a korábbi meccseken. Nem olyan volt a dinamika, és egyből érezni lehetett, hogy lesz egy kis gond.

pedig a játékosok keményen harcoltak" - mondta Dárdai, majd kitért arra is, hogy nem lehet szemrehányást tenni a csapatnak, mert küzdöttek, hajtottak a játékosok, de ez ma ennyire volt elég.

Dárdai értékelte a csapat játékát Forrás: Origo

Azért kritizált is a Hertha edzője.

Nem jöttünk olyan jól bele a mérkőzésbe, mint a korábbiakba."

Dárdai a fejlődésben hisz, meg kell lovagolni a közhangulatot, és folytatni az építkezést, mert "nem lehet egyről a 100-ra ugrani egyből". A szakember azt is hozzátette, nagyon elfáradt a csapat, mert amit játszik, ahhoz nagyon komoly koncentrációra van szükség, ami sokat kivesz a játékosokból.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: