Eb-hősei nélkül a Fradi

Gera Zoltán; Nagy Ádám; Dzsudzsák Balázs
Tourrettes, 2016. június 12. Dzsudzsák Balázs, Gera Zoltán és Nagy Ádám (b-j), a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott tagjai a csapat Tourrettes-ben tartott edzésén 2016. június 12-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Egy hét pihenőt kaptak a Ferencváros magyar válogatott labdarúgói, akik hétfőn tértek haza a franciaországi Európa-bajnokságról.
Vágólapra másolva!

Dibusz Dénes, Gera Zoltán, Pintér Ádám, Böde Dániel és Nagy Ádám is csak a jövő hét elején áll edzésbe, így biztosan nem lép pályára a Ferencváros szerdai felkészülési mérkőzésén. A szerb első osztályú Vozdovac elleni találkozóra a népligeti edzőközpontban kerül sor.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az FTC légiósai közül Stanislav Sesták és Cristian Ramírez szintén nem szerepel a mérkőzésen. Előbbi a szlovák válogatottal az Eb-n, utóbbi pedig az ecuadori nemzeti csapattal a Copa Americán vett részt.

Ezen a barátságos meccsen mutatkozhat be a Ferencváros közelmúltban igazolt német védője, Oliver Hüsing, valamint osztrák támadója, Marco Djuricin. Előbbi a Werder Bremen, utóbbit a Red Bull Salzburg együttesétől érkezett az NB I címvédőjéhez.

A magyar válogatott vasárnap 4-0-ra kikapott Belgiumtól az Eb nyolcaddöntőjében.