Szalai Ádám: Legyünk végre példák a gyerekek számára!

ausztria-magyarország gól 0:1
BORDEAUX, FRANCE - JUNE 14: Adam Szalai of Hungary scores his team's first goal during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott csatára, Szalai Ádám megköszönte a magyaroknak a "hihetetlen szurkolást", és arról is írt a szerda esti Facebook-üzenetében, hogy reméli, nem kell újra évtizedeket várni egy újabb sikerre.
Vágólapra másolva!

"Szeretnék köszönetet mondani nektek. A rengeteg üzenet, türelem, a bátorítások, kritikák, a hihetetlen szurkolás a stadionban és otthon - hihetetlen. Ez mind kellett ahhoz, hogy átéljem azt, amire mindig vágytam, amit mindig hangoztattam, és ami mindig az álmom volt, hogy

- írta a Facebookon a csatár, aki az osztrákok ellen vezető gólt szerzett a magyarok nyitómeccsén.

Csata a Real Madrid-hátvéd Pepével Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Clive Brunskill

"Legyünk végre példák a gyerekek számára, ölelkezzünk büszkén a szurkolóinkkal, és olyan hangosan énekeljem a himnuszt, ahogy csak a torkomon kifér.

Ne kelljen ismét évtizedeket várni arra, hogy a focink egy nemzetet hozzon össze és vidáman, felszabadultan ünnepelhessük sikereinket!"

"Mi mindent megteszünk érte, rengeteg munkával! Életem legszebb nyarát segítettetek összehozni, köszönöm, hogy az összes stadionban otthon érezhettem magam, hogy láthathattam, mekkora ünneplés van otthon, s most pedig büszkén beszélgethetünk az elmúlt hetekről. Hajrá, Magyarország!"