Király már eldöntötte, mikor hagyja abba

gera zoltán, király gábor
Vágólapra másolva!
A magyar fociválogatott kapusa, Király Gábor a DigiSport Reggeli Start című adásában beszélt a visszavonulásról.
Vágólapra másolva!

„Hogy folytatom-e a válogatottban, ezt a döntést már rég meghoztam, csak az a kérdés, hogy mikor jelentem be. A Haladással még egyéves szerződésem van, amelyben az áll, hogy

– mondta Király.

A 40 éves kapus már beszélt is Mészöly Gézával, a Haladás vezetőedzőjével, megkérdezte tőle, hogy a következő a héten mi a csapat programja, hogyan kapcsolódhat be a munkába.

Azt a hírt, amely szerint törött ujjal védett a belgák ellen, Király cáfolta. „Ez nem igaz, a bulvársajtó találta ki. Csak egy ízületi ficam volt, még ott a pályán visszatettem a helyére.”

Nagy kérdés, hogy a két öreg, Király és Gera mikor vonul vissza a válogatottságtól Forrás: AFP

Arra a kérdésre, hogy a magyar edzőknek miben kellene javulniuk, Király így válaszolt: „Én is A licences edző vagyok, tehát rám is vonatkozik a kérdés. Amit egyébként a válogatottnál láttam Dárdaitól és Storcktól, az nekem nem volt meglepő, hiszen amikor külföldön játszottam, akkor már találkoztam ezzel. Az edzések felépítése itthon is tökéletes, csak nem mindegy, hogy azokat a gyakorlatokat hogyan hajtjuk végre. Az edzésprogram jó, a minőségi végrehajtás hiányzik.”