Gera: Lovrencsics jó horgász, tehát rossz ember nem lehet

Magyarország-Belgium euro 2016 foci eb
Belgium's defender Thomas Meunier (L) vies for the ball with Hungary's forward Gergo Lovrencsics during the Euro 2016 round of 16 football match between Hungary and Belgium at the Stadium Municipal in Toulouse on June 26, 2016. / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Thomas Doll és Gera Zoltán szerint is egy nagyon gyors, dinamikus játékossal erősödött a Ferencváros, miután szerződtette a Lengyelországból hazatért Lovrencsics Gergőt.
Vágólapra másolva!

„Lengyelországban trófeákat nyert, játszott a nemzetközi kupában, ott volt az Eb-n is, ahol a belgák ellen ő volt a csapat legjobbja” - fogalmazott Thomas Doll vezetőedző a Fradi TV-nek.

Lovrencsiccsel komolyan erősödött a Fradi Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Szerinte nagyon fontos, hogy egy gyors, dinamikus játékossal erősödött a csapat. „Pont olyan focista, aki nekünk kell. Több erőre van szükségünk a párharcokban, ebben is segíthet nekünk.”

Gera Zoltán is Lovrencsics dinamizmusát emelte ki, és még valamit, ami legalább ennyire fontos: „Jó horgász Geri, és aki jó horgász, az rossz ember nem lehet.”

Szintén a Ferencvárossal kapcsolatos hír, hogy meghosszabbította szerződését Thomas Doll vezetőedző, Ralf Zumdick, a segítője és Theo Schneider, az FTC utánpótlás-igazgatója.