Messi fáradtan várja a vébét

Vágólapra másolva!
Az argentin válogatott erőnléti edzője szerint fáradt Lionel Messi, a pénteken kezdődő dél-afrikai világbajnokságra készülő futballsztár.
Vágólapra másolva!

"Érezni rajta az elmúlt hosszú, kemény szezont. Kimerülten érkezett a vb-re, ezt nem lehet meg nem történtté tenni" - mondta Fernando Signorin, az argentin válogatott erőnléti edzője Lionel Messiről.

A korábban Diego Maradona személyi trénereként is tevékenykedett szakember jelenleg főként a 23 éves csatárzseni állapotára összpontosít.

"A doppingellenőrzés mindennél fontosabb, miközben senkit sem érdekel, hogy egy futballista évi 70 meccset játszik" - dohogott Signorini, hozzátéve: szerinte Messi a 2014-es világbajnokság idején lesz a csúcson.

Az elmúlt hetekben az argentinok tudatosan eldugták a nyilvánosság elől a Barcelona üdvöskéjét, legutóbb, a Kanada ellen 5-0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen sem lépett pályára térdpanaszai miatt.

Messi utoljára május 16-án vívott tétmeccset, még a katalán klub színeiben, a nemzeti együttesben pedig március 3. óta nem szerepelt.

A dél-amerikaiak szombaton kezdik meg vb-menetelésüket Nigéria ellen.