A németek visszakapták Hurst gólját

Vágólapra másolva!
A BBC-nek és a Guardiannek Lampard meg nem adott góljáról azonnal Geoff Hurst németeknek lőtt szabálytalan találata jutott eszébe az 1966-os vb-döntőről.
Vágólapra másolva!

"Ez hihetetlen. Emlékeznek 1966-ra? Ami akkor történt, újra megtörtént" - írja a BBC percről percre tudósítása egy perccel az után, hogy Lampard szabályos gólját nem adta a játékvezető. Valamennyi vezető angol hírújság Geoff Hurst 1966-ban esett, máig vitatott góljára asszociált, amellyel 3-2-es vezetést szereztek az angolok a németek elleni vb-döntőben.

"Bárki rúgjon gólt, zavarba ejtő, hogy a meglévő technológiai háttér ellenére ilyenek történhetnek a sportban" - írja szünetben a BBC szakértője, Mark Lawrenson. A médium vezető szakírója, Phil McNulty szerint "Angliát hatalmas igazságtalanság érte, bár a németek mondhatnák, hogy most kapták vissza, amit 44 éve elvettek tőlük".

A szakértők az angol játékosokat sem kímélik, Alan Hansen szerint "soha nem láttam még olyan katasztrofális helyezkedést két középhátvédtől, mint amilyet az első német gól előtt Terry és Upson bemutatott".

Hurst vs. Lampard:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ovxBtef6FApQLMZo