Már meg is van Scolari utódja

Németország-Brazília, foci-vb, vébé, Brazília 2014
Luiz Felipe Scolari nevéhez köthető a brazil válogatott legutóbbi vb-győzelme és a legnagyobb kudarca is
Vágólapra másolva!
A németek elleni történelmi vereség után egyébként sem volt valószínű, hogy Luiz Felipe Scolari megtarthatja posztját a brazil válogatott élén, de sajtóhírek szerint fújni sem lesz ideje egyet a vébé után, mert a kisdöntőt követően azonnal felállítják. Már az utódjára is van tippje a brazil sportsajtónak. 
Vágólapra másolva!

Brazil sajtóértesülések szerint a harmadik helyért lejátszott mérkőzés megvívása után a brazil szövetség azonnal felmenti a posztjáról Luiz Felipe Scolarit. A szövetségi kapitány vállalta a felelősséget a Németország elleni, történelmi vereség után, és úgy néz ki, a szövetség már meg is találta a megfelelő helyettest.

Bár sokan úgy vélik, külföldi kapitányt kellene szerződtetni, a posztra az a Leonardo „Tite” Bacchi a legesélyesebb, akit sokan már Mano Menezes leváltásakor is szívesen láttak volna a válogatott élén. A brazil szakembernek remek a pedigréje, a Corinthiansszal bajnokságot, Libertadores-kupát és Recopa Sudamericanát nyert, sőt 2012-ben a Klubvilágbajnoki címet is elhódította.

Annyi bizony Forrás: AFP/Pedro Ugarte

A döntést a brazil szövetség elnöke, José Maria Marin és az alelnök, Marco Polo Del Nero fogják meghozni. Bár a döntésért a mindenkori elnök a felelős, ezúttal Del Nerónak is komoly beleszólása lesz a kérdésbe, hiszen 2015-től ő veszi majd át Marin posztját.