Vérző seb után csókos szelfi

Bastian Schweinsteiger, Lukas Podolski, csók, vb 2014 döntő, németország - argentína
Germany's midfielder Bastian Schweinsteiger (L) and Germany's forward Lukas Podolski celebrate after winning the 2014 FIFA World Cup final football match between Germany and Argentina 1-0 following extra-time at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, on July 13, 2014. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
Vágólapra másolva!
Bastian Schweinsteigernek eseménydús vb-döntője volt, az ünneplés során pedig kicsit elengedték magukat Lukas Podolskival.
Vágólapra másolva!

Bastian Schweinsteiger óriásit játszott a vb-döntőn, 105 passza volt, és ezeknek majdnem a 90 százaléka pontos volt. Emellett volt tizenegy győztes párharca, tizenegy labdaszerzése, és azt is hősiesen viselte, hogy az argentinok osztották rendesen, összesen hatszor szabálytalankodtak vele szemben.

Sergio Agüero például a hosszabbításban arcon csapta egy felugrásnál, amivel vérző sebet okozott a Bayern középpályásának, aki ápolás után visszatért a pályára.

Mint egy bokszoló Forrás: AFP/Odd Andersen

A Twitteren rengeteg dicséretet kapott Schweinsteiger, a legtöbb bejegyzésben azt emelték ki, hogy igazi harcosként küzdött. De sokan osztották meg azt a képet, amelyik a lefújás után készült, és Schweinsteiger nagy barátjával, Lukas Podolskival úgy tesz, mint akik csókolózni készülnek.

Egy győztes vb-döntő után még ez is belefér Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Később készült egy szelfi is, amin Schweinsteiger már nem csak imitálta, hanem valóban nyomott egy csókot barátja arcára.

És ez még nem minden, mert a német középpályás meccs közben elég félreérhető helyzetbe keveredett Javier Mascheranóval.