Gusztustalan ételekből nyílt kiállítás Svédországban - képek

100 napos tojás, gusztustalan, gusztustalan étel
Száznapos tojás. A tojásokat több hónapig agyag-, kőrispor-, hamuval és sóval tartósítják, míg a tojásfehérje fekete áttetsző zselévé, a sárgája sötétzöldes-szürkés nyálkává alakul.
Vágólapra másolva!
Ennek ellenére ezeket valaki megeszi.
Vágólapra másolva!
100 napos tojás, gusztustalan, gusztustalan étel
gusztustalan, gusztustalan étel
gusztustalan, gusztustalan étel
gusztustalan, gusztustalan étel
100 napos tojás, gusztustalan, gusztustalan étel
gusztustalan, gusztustalan étel
gusztustalan, gusztustalan étel
gusztustalan, gusztustalan étel
100 napos tojás, gusztustalan, gusztustalan étel
gusztustalan, gusztustalan étel
gusztustalan, gusztustalan étel
gusztustalan, gusztustalan étel