A Magyar Telekom a rezsicsökkentés után is egyenlő feltételeket akar

Vágólapra másolva!
A Magyar Telekom olyan megoldást keres, amellyel az általa az ügyfeleknek kínált kedvezményeket is meg tudja tartani, és a költségvetés sem jár rosszul.
Vágólapra másolva!

A Magyar Telekom egyeztetéseket folytat arról, hogy a rezsicsökkentés bevezetését követően milyen feltételekkel nyújthatna lakossági energiaszolgáltatást a továbbiakban - áll a társaság csütörtöki közleményében. A vállalat nem tart igényt egyedi piaci feltételekre, azonban fontosnak tartja, hogy az azonos ügyfélkört kiszolgáló szereplők hasonló feltételek mellett versenyezhessenek. Az egyeztetések nem érintik a vállalat üzleti versenypiacon kifejtett aktivitását.

A Napi Gazdaság korábban arról írt, hogy a rezsicsökkentés után a Magyar Telekomnak egyre kevésbé éri meg, hogy energiaszolgáltatást nyújtson.

A cég a továbbiakban is a lehető legkedvezőbb feltételekkel szeretne energiaszolgáltatást nyújtani ügyfeleinek - írják. Ennek érdekében megfogalmazták azokat a javaslatokat, amelyek lehetővé teszik a lakossági kedvezmények megőrzését, ugyanakkor nem okoznak többletterhet a költségvetés számára.

A Magyar Telkom 2010 óta nyújt áram- és gázszolgáltatást ügyfeleinek.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.