Zártkörű lesz a Miss Universe Hungary

Andy Vajna, Vajna, Andrew G., Palácsik Tímea, Vajna Tímea, Miss World Hungary,
Andrew G. Vajna filmproducer, a nemzeti filmszakma megújításáért felelős kormánybiztos érkezik Palácsik Tímea társaságában a 187. Anna-bálra a balatonfüredi Anna Grand Hotel kertjében.
Vágólapra másolva!
Újonan bejegyzett cégével szervez szépségversenyt Vajna Tímea. Az Origónak azt mondta, a Miss Universe Hungary zártkörű lesz, csak meghívásos alapon lehet az eseményre bejutni.
Vágólapra másolva!

Három millió forintos jegyzett tőkével alapított céget Vajna Tímea: a Beauty Enterprises Hungary Kft. bonyolítja le a szeptember 15-i Miss Universe Hungary-t. A szépségverseny megrendezésének jogait férjével, Andy Vajnával közösen vették meg három évre, mondta Vajna Tímea az Origónak.

Zártkörű verseny

A Miss Universe Hungary zártkörű lesz, csak meghívásos alapon lehet az eseményre bejutni. Még azt sem tudni, hogy hol lesz a döntő.

Az idegenforgalomnak is fontos

Vajna Tímea azt mondta: nagy kedvvel vágott bele a szépségverseny-szervezésbe és azt ígéri, tiszta, korrupciótól mentes lesz a verseny. A céljuk az, hogy három év múlva a világversenyt a Miss Universe-t Amerika helyett Magyarországon rendezzék meg, ami Tímea szerint sokat lendítene az ország idegenforgalmán.

Versenyzők készülődnek az öltözőben egy szépségversenyen Forrás: MTI/Kovács Tamás

YouTube-on a döntő

A Miss Universe Hungary szeptember 15-ei döntőjét Vajna Tímea szerint újszerű eszközökkel teszik majd érdekessé. A szépségversenyt a YouTube-on fél órás csúszással lehet majd követni. A tervek között szerepel, hogy jövőre valamelyik tévécsatorna élőben közvetítse az eseményt.

Sztárvendégek is jönnek

Vajna Tímea exkluzivitásra törekszik, a gálára magyar és világsztárokat is meghívott. A kérdésre, hogy mekkora büdzsével rendelkezik a Miss Universe Hungary, azt mondta: főleg szponzori támogatásokból jött létre az esemény. Pontos adatokat csak a verseny végén tud majd mondani. A legszebb lány fődíja többek között egy Audi A3 egy éves használata. Ha a szépségkirálynőnek van kedve filmezni, Vajna Tímea filmes körökbe is beprotezsálja őt, de a nyeremények között van szépészeti kezelés és egy nyaralás két fő részére Zalakaroson is.

Tábor és előválogató

A kiválasztott 50 lány augusztus végén egy táborban volt, ahol Návay Anikó kommunikációs tanácsokkal, Katus Attila edzéstervekkel, Tomán Szabina színpadi járással, Zsidró Tamás pedig hajviseleti tanácsokkal látta el őket. A döntőben 16 lányból választja ki a zsűri a legszebbet. Az esemény támogatói között Andy Vajna cége is ott van. Vajna Tímea a napokban a közösségi oldalára pár fotót is posztolt az előválogatóról azzal a megjegyzéssel, hogy a zsűrinek nehéz dolga volt, gyönyörű lányok érkeztek hozzájuk.

Andy Vajna 2011-ben a Miss Bikini verseny zsűrijében Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Családi érdekeltségek

A magyarországi vezető szépségversenyek két család, a Vajna és a Hajdú család kezében vannak. Hajdú Péter és Hajdú Sarka Kata, illetve Andy G. Vajna és Vajna Tímea a magánéletben is jóban vannak. Hajdú Péternek több cége is van: a Magyarország Szépe Kft. tavaly 100 millió forint árbevételt könyvelt el. Vajna Tímea még nem tudja megbecsülni, hogy a Beauty Enterprises Hungary Kft. milyen eredményt tud felmutatni a Miss Universe Hungary 2014 megrendezése után.