A Fővárosi Vízművek sokat kaszálhat az azeri barátságon

Azeri állami vízmű, AZERSU,  Fővárosi Vízművek, magyar-azeri üzleti fórum
Budapest, 2014. november 11. Seymour Seyidov, az azeri állami vízmű, az AZERSU elnöke (b) és Haranghy Csaba, a Fővárosi Vízművek vezérigazgatója együttműködési szerződést ír alá a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. a magyar-azeri üzleti fórumon Budapesten 2014. november 11-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
625 millió forint értékű szerződéscsomagot írtak alá.
Vágólapra másolva!

Újabb együttműködési megállapodásokat írt alá a Fővárosi Vízművek Zrt. az azeri állami vízművel, az AZERSU társasággal, írja közleményében a cég. A Fővárosi Vízművek a tavasz során már sikeresen befejezett egy azeri projektet, amely a térinformatika alapú munkairányítás bevezetéséről szólt.

Seymour Seyidov, az azeri vízmű, és Haranghy Csaba, a Fővárosi Vízművek vezérigazgatója Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Kedden három további projekt kapcsán sikerült megegyezni és együttműködési szerződést kötni:

  • 412 millió forint értékben kötött az AZERSU és a Fővárosi Vízművek Zrt. megállapodást két ivóvíztározó medence tervezése és a projekt kivitelezésének műszaki szakfelügyeletére. A kivitelezés helyi, illetve török cégek bevonásával történne, a projekt eszmei értéke mintegy 12 milliárd forint.
  • 69 millió forint értékben kötött megállapodást az AZERSU és a Fővárosi Vízművek Zrt. egy számítástechnikai projektjük (MISZ) bevezetésének a minőségbiztosításáról.
  • 144 millió forint értékben kötött az AZERSU megállapodást a Magyar Vízipari Klaszter az azeri állami vízmű társaság 10 éves IT stratégiájának elkészítésére.

Az összesen mintegy 625 millió forint értékű szerződéscsomagot a magyar-azeri üzleti fórumon írták alá az érintett felek.