A K&H lett az év bankja

vak, látássérült, pénz, bank, K&H, fiók
Vágólapra másolva!
A The Financial Times által kiadott The Banker nemzetközi szakmai banki és pénzügyi magazin negyedik alkalommal ítélte a K&H-nak az Év bankja Magyarországon elismerést.
Vágólapra másolva!

A világ több mint 100 országában jelenlévő The Banker angol nyelvű havilap, az egyik legrangosabb nemzetközi pénzügyi folyóirat, a bankvilág és a pénzpiacok egyik legfontosabb hírforrása, elemzője.

Negyedszer lett az év bankja

A „The Banker” által alapított „Az év bankja” díjjal minden évben a világ közel 150 legkiválóbb pénzügyi intézményét tüntetik ki. Az értékelés alapja egy részletes kérdőív, amit a The Banker szakértői értékelnek ki, a pénzügyi eredmények, a növekedési arányok és a teljesítménymutatók alapján. Mindezek mellett vizsgálják a bankok helyi gazdaságban betöltött szerepét, az általuk alkalmazott innovatív, új vagy költséghatékony technológiákat.

A K&H Bank negyedszer kapta meg az Év bankja elismerést Fotó: Mudra László [origo]

210 fiók, egymillió ügyfél

Hendrik Scheerlinck, a K&H Csoport vezérigazgatója azt mondta, az elmúlt évben a K&H növelte a lakossági és vállalati ügyfeleinek nyújtott hitelek volumenét, és ez a finanszírozás újraindította a beruházási tevékenységet Magyarországon. A betétek terén is tovább növelték a piaci részesedésünket.

A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A K&H megkapta Az év bankja Magyarországon címet, 2008-ban, 2011-ben, 2013-ban és 2014-ben is.

2014 júliusában a Magyarország legjobb bankja elismerést is elnyerte az Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirattól, Hendrik Scheerlincket, a K&H Csoport vezérigazgatóját pedig 2014 novemberében másodszor választották meg az Év bankárának az ország pénzügyi vezetői a Mastercard versenyén.