Megint visszaéltek a Tigáz nevével

tigáz_1
Vágólapra másolva!
Megint visszaéltek a Tigáz nevével. A csalók műszaki biztonsági felülvizsgálat címén igyekeztek pénzt beszedni a Tigáz nevében, novemberben a szélhámosok szén-monoxid-riasztó készülékeket próbáltak értékesíteni.
Vágólapra másolva!

A csalók a társaság megbízottjainak kiadva pénzt próbálnak kicsalni a fogyaztóktól. A csalók azzal keresik fel a gyanútlan ügyfeleket, hogy gázkészülékeik, berendezéseik egyes részei cserére szorulnak, amit ők majd orvosolnak.

A Tigáz soha nem kér készpénzt

A fogyasztóktól a munkadíjként előleget kérnek. A TIGÁZ Zrt. és a TIGÁZ-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a társaság munkatársai, valamint megbízott külsővállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére és átadására.

Tigázos alkalmazottaknál mindig van arcképes igazolvány Forrás: Tigáz

A társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le.

Mindig van arcképes igazolvány a tigázosoknál

A Tigáz azt kéri ügyfeleitől, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. A Tigáz megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben arcképes okmányokkal rendelkeznek.