Megszólalt az Auchan vezérigazgatója

Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország  látogatása a dunakeszi Auchanben Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország  látogatása a dunakeszi Auchanben
Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország látogatása a dunakeszi Auchanben
Vágólapra másolva!
Megszólalt az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója a vasárnapi zárva tartás és a kereskedelmet érintő jövő évi változások kapcsán. Dominique Ducoux szerint senki és semmi nem tántorítja el őket küldetésüktől.
Vágólapra másolva!

Dominique Ducoux azt írta, az Auchan 1998 óta van jelen Magyarországon. 2014-ben az vásárlások száma eléri áruházaikban a 40 milliót. Az Auchan 7000, többségben részvényes munkatársával és 1350 magyar beszállítójával együtt továbbra is a vásárlókért fog dolgozni.

Senki nem tántoríthat el

Bárhogy is változzanak a jogszabályok és törvények, amelyeket mindig maradéktalanul betartottunk, semmi és senki nem tántoríthat el bennünket küldetésünktől – tette hozzá levelében az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

Az Auchan továbbra is a vásárlók érdekeit nézi Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az Auchan küldtetése nem más, mint hogy az elkövetkező években is megmaradjon az emberek mindennapjaiban osztozó, merész és kedvező árakat kínáló kereskedőnek – tette hozzá levelében az Auchan-vezér.

Dominique Ducoux hozzátette: a közelmúltban, a parlament által elfogadott különböző kereskedelmi- és adótörvények kapcsán sok kérdést tettek fel az Auchan Magyarország Kft.-nek, és minden vásárlót megnyugtat: az Auchan magyarországi jelenléte továbbra is a legjobb garancia az egészséges piaci verseny megőrzésére.